Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. Trumpet/ sjöjungfrun Satin Hovsläp V-ringad Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Trumpet/ sjöjungfrun Satin Hovsläp V-ringad Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Ser du fram emot att skapa ett slående intryck? Tja, den här satängklänningen är ett perfekt alternativ. Kristallbroschen på v-ringning och kortärmad topp räcker för att göra dig till publikens fokus på festen. Slidan golvlång kjol med en naturlig midjeband gör den ännu sexigare.
FORM: slida/kolumn
URRINGNING: Drottning Anne, V-ringad
FÅLL/SLÄP: Hovsläp
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Kort ärm
Sleeve Type: Holk
UTSMYCKNING: Rosetter, Sash/Ribbon, Kristallbrosch
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Satin
Visad färg: Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/06 23:30:15
  Brandy
  Jag älskar den tidlösa designen på denna promenadsklänning och hur de två nyanser av lila matchade bra tillsammans. Jag planerar att bära den för mer speciella evenemang i framtiden med olika tillbehör.

   2020/01/05 20:45:44
  Munevera
  Klänningen levererades i tid och var i enlighet med vad jag ville (jag rekommenderar att du har tagit dina mått av någon snarare än dig själv). Ingen dålig överraskning vid ankomst. Beröm!

   2019/09/07 17:20:18
  Daniela
  Jag älskar den här platsen! Jag behandlades så snyggt här, hälsade på dörren och hjälpte till med allt. Inte en enda fråga om mig blev obesvarad. De gör att shoppa en klänning enkelt och roligt.

   2019/08/09 22:59:33
  Marlena
  Jag älskar klänningen jag nyligen tog med. Det "under spetsen är av kvalitetsmaterial och är därför presentabel inför människor. Jag ser verkligen smart ut i det. Jag kommer snart att ringa tillbaka för fler klänningar.

   2019/07/24 20:46:16
  Gayle
  Färgerna är verkligen vad du ser på hemsidan! Ofta beställer du en färg och får något som ser så annorlunda ut. Inte här! Jag är så glad med mina klänningar! Tack

   2019/07/13 01:29:56
  Jackie
  Min beställning kom mycket tidigare än förväntat. Jag var inte säker på vad jag förväntade mig här. Jag var nervös när jag beställde formellt slitage på nätet. Jag är glad att jag gjorde det. Klänningen översteg mina förväntningar! Bekväma och fantastiska. Tack!

   2019/05/27 02:09:50
  Mandete
  Jag har shoppat på denna sida i över ett år nu. Flera inköp och alla har varit perfekta. Jag har rekommenderat det till några av mina vänner, och de är också mycket nöjda med dem.

   2019/03/27 11:37:54
  Linda
  Mina barn växer så fort att det är svårt att hålla dem i kläder som passar. Men tack vare det här företagets storlekstillval är problemet löst. Det är ett bra ställe att handla

Skriv en recension för Trumpet/ sjöjungfrun Satin Hovsläp V-ringad Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *