Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Sjöjungfru
 6.  > 
 7. Trumpet/ sjöjungfrun Hovsläp V-ringad Chiffong och Spets

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Trumpet/ sjöjungfrun Hovsläp V-ringad Chiffong och Spets

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Att hitta en sjöjungfruklänning som har snygg spets och chiffong är inte alltid lätt att göra. Men den här klänningen kombinerar en klassisk komposition med underbara moderna detaljer som en v-ringad hals och ett banetåg med livlig förmåga. Den här klänningen har en ärmlös design och en enkel midja och kombinerar modernt utseende med klassiskt utseende för att skapa fantastiska och minnesvärda bilder.
FORM: Sjöjungfru
URRINGNING: V-ringad, Axelband
FÅLL/SLÄP: Hovsläp
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Spets, Rosetter, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Built in Bra: Ja
STIL: Classic & Timeless, Chic & Modern, Elegant & Luxurious, Glamorous & Dramatic
TYG: Chiffong, Spets
Visad färg: Champagne (color may vary by monitor))Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/09/22 03:25:51
  Sanna
  Jag är förtjusad av kvaliteten på min bröllopsklänning. Tack Bridesire. Jag har beställt för klänningar online men ingen kunde matcha din design. Det är som en klänning köpt från dyra butiker. Glansen och hemmen är väl gjorda. Jag kan inte vänta med att gå ner i gången på denna absoluta skönhet.

   2019/09/15 05:56:53
  Jonas
  Överlägset överträffade Bridesire mina förväntningar. Jag är så glad att jag tog en chans med klänning! Det slutade vara min drömklänning för mitt strandbröllop i hippie-stil. Även om jag köpte en större storlek, när den väl hade monterats, föll allt perfekt på plats.

   2019/08/28 08:24:13
  Alawi
  Storlekarna är gjorda för att passa; Jag behövde inte få förändringar. Jag köpte klänningen och bar på ett evenemang samma dag. Nöjd och lycklig kund just där.

   2019/08/14 01:00:59
  Gail
  Vilken klänning av hög kvalitet? Det behövde inte förändringar, allt gjorde är att få ett högklackat par skor och jag var bra att gå. Kundsupporten svarade på mina meddelanden i tid tills jag fick klänningen. Jag är glad och rekommenderar dem starkt.

   2019/07/05 18:34:56
  Christine
  Finns det ett annat bröllop nära ditt grannskap? Ärligt talat, bara låt mig veta. Jag behöver en annan plats att bära den här klänningen på. Om jag inte kommer att bli inbjuden till ett annat bröllop snart lovar jag att jag kommer att gå längs gatorna med den här klänningen. Det är en absolut skönhet som inte bara kan hållas. Hankar du för det goda arbetet.

   2019/05/11 22:31:56
  Nina Sørli
  Det trendigaste online shoppingutbudet i stan! Det är precis vad vi alla behöver! Fantastiska klänningar och fantastisk service!

Skriv en recension för Trumpet/ sjöjungfrun Hovsläp V-ringad Chiffong och Spets:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *