1. Hemsida
  2.  > 
  3. Bröllopsklänningar
Visa 1 till 36 (av 134 produkter)

1  234

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  234

 Gå till 

Bröllopsklänningar / Brudklänningar

Vilken bröllopsklänning passar mig bäst? Styles, tips och trender

Först och främst, tänk på vilken typ av kropp du har i de olika typerna av klänningar finns. Specifikt är dessa:

- Klänningar av domstolen eller linje A. De är mycket snäva i bysten och upp till midjan. I höftens del presenterar de ett mycket brett fall. De ser bra ut i rektangel och triangelsilhouetter, som är de för kvinnor med litet bröst och höfter uttalade på ett balanserat sätt.

- Mermaid Court klänningar. De är utrustade med knäkläderna som utmärker sig för deras elegans. Markera bysten, platta bellies och varpsbyxor.

- Empire klänningar. De har en kort midja och en kjol med en stark droppe. De är idealiska för brudar med lite bröst. Mängden flygning beror på vilken smak som helst.

- Princess Cut klänningar. De är de som mest gillar dem som letar efter en kostym som ser ut som något ur en saga. De ser bra ut för kvinnor med mycket breda höfter och trianglar eller timglas.

- Klädda klänningar. De passar anatomin som en handske, så de rekommenderas för dem med kompenserade och välformade kurvor och som har en hög nivå.

Vilka är de senaste trenderna i bröllopsklänningar?

För närvarande är transparenter och frånvaron av slöjor trender som har stor styrka i brudklänningar. Även de av skärande flänsar ligger också i framkant på grund av deras förmåga att förbättra och stilisera figuren, även om det beror på varje fall. Å andra sidan är det också möjligt att göra en kontrast med brudtärneklänningar och de balklänningar.