Tid:01/23-01/30
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Cocktailklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Kort ärm Elastiskt vävd Siden Cocktailklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Kort ärm Elastiskt vävd Siden Cocktailklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Kristalldetaljer, Pärlbroderi, Pärla, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Elastiskt vävd Siden
Visad färg:Ljus Himmelsblå (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/25 08:31:21
  Manfred
  Min dotters bröllop i Frankrike är två veckor från nu och jag kunde inte hitta en stor mor till brudklänningen på våra lokala bröllopsbutiker. Bra sak jag avbröt vid Bridesire för en vecka sedan, då jag hittade en guldtaftlängdsmor till brudklänningen med matchande sjal. Jag tycker att det var en väldigt härlig klänning, och jag misstog inte när jag fick klänningen igår. Tummen upp till Bridesire för att sälja kvalitetsklänningar till rimliga priser.

   2018/01/17 05:22:49
  JOYCE
  Ni är helt anmärkningsvärda! För det första fick jag en underbar frock till ett mycket rimligt pris. Det är nog en av de bästa inköp som jag någonsin har gjort i mitt liv sedan jag började handla online. För det andra beställde jag från ett företag som limmade för att göra sina kunder nöjda. Tja, det här är vad jag känner och tror, ​​för det sätt på vilket min beställning hanterades var verkligen otroligt. Jag kommer att fortsätta komma tillbaka för mer, bridesire! Tack!

   2018/01/08 07:33:12
  Jayme
  En vän hänvisade den här webbplatsen när jag var i vanvett för att hitta en underbar prom klänning i tutu kjol för att imponera på min date. Jag hittade deras blåa, sexiga prom klänning med sequined top och tutu kjol och jag blev omedelbart kär i det. Jag beställde min order för två veckor sedan och sa specifikt till dem att leverera det på mindre än 5 dagar. Jag blev förvånad eftersom det kom fram till min dörr om bara 3 dagar! Även om det finns en liten skillnad i färgen på den faktiska klänningen, älskar jag det fortfarande!

Skriv en recension för slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Kort ärm Elastiskt vävd Siden Cocktailklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *