Tid:01/23-01/30
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. slida/kolumn V-ringad Knälång Kort ärm Satin Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn V-ringad Knälång Kort ärm Satin Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:Rosetter
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/01/01 05:35:14
  Diane
  Hallå! Jag beställde två junior brudtärna klänningar förra månaden. Jag är verkligen inte in online shopping och jag trodde alltid att produkter som säljs på nätbutiker är undermåliga och trashiga, men du visade mig fel när jag fick beställningarna. Alla artiklar görs utmärkt och till och med utsmyckningarna är självklart sysade med omsorg. Klänningarna är jämnt med några av de höga bitarna som finns i butikerna. Föremålen är allt jag ser fram emot att mina tjejer bär på min systerdotter bröllopsdag på Hawaii. Jag vill också tacka din personal för att föreslå att jag väljer den blåa färgen i stället för kungblå. Mina tjejer tyckte verkligen om dem. Tack så mycket, så mycket.

   2017/12/18 01:11:07
  Thierry
  Av alla de online-butiker som jag har gjort affärer med är Bridesire den mest prisvärda. Kundtjänst är artig och hjälpsam, produkterna är välgjorda och varaktiga och priserna är kraftigt diskonterade. Jag kunde inte begära mer!

   2017/11/14 07:03:34
  Jeani
  När jag först spenderar på Bridesire, hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Efter lite uppmuntran från vänner som också har använt Bridesire bestämde jag mig för att ta chansen och köpte min brudklänning. Paketet anlände tidigare än förväntat och klänningen själv var lika vacker som jag hoppades. Det fick mig att känna mig som en prinsessa.

Skriv en recension för slida/kolumn V-ringad Knälång Kort ärm Satin Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *