Tid:10/24-10/31
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn V-ringad Halterneck Axelband assymetrisk Ärmlös Elastiskt vävd Siden Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn V-ringad Halterneck Axelband assymetrisk Ärmlös Elastiskt vävd Siden Klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:V-ringad, Halterneck, Axelband, Nedanför axeln, Juvel
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini, assymetrisk
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Volanger, Applikation, Pärlbroderi, Paljetter, Lager
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Elastiskt vävd Siden
Visad färg:Silver (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/27 11:36:15
  Marci
  En prom klänning är en unik klädsel vid speciella tillfällen. Jag ville köpa för min examenvän från universitetet. Jag beställde klänningen via Bridesire online-plattformen. Kommunikationen gick fort med en vän jag uppskattar den vän som anslöt mig till Bridesire e-handelsplats eftersom jag fick en mängd olika klänningar. Varanyheterna är att klänningen levererades i förskott och hade de specifikationer jag hade begärt. Jag rekommenderar många köpare till webbplatsen för det bra arbete jag fått.

   2017/12/06 12:14:52
  Lori
  Jag älskar, älskar, älskar Bridesire !!! Jag är en stor online shopper, jag försöker alltid hitta de bästa erbjudandenen och det här är definitivt toppen på min lista nu! Jag gör en hel del händelser där jag behöver klä upp och betalar hundratals dollar per klänning läggs upp snabbt, jag har två klänningar idag för priset på vad jag brukar spendera på en! Göra! Jag är övertygad om att de kommer att passa för, eftersom de har ett stort limplattform och jag jämförde bara mina personliga mätningar, så jag är inte riktigt bekymrad över det alls. Jag älskar hur många olika längder, stilar och färger de har också! De har också super söta tillbehör som jag har en känsla kommer att komma hem på min nästa stora order också lol! Jag är väldigt glad att få min försändelse och flauntar mina mode! Ingen annan kommer att få min blick, vilket gör mig glad! Lyckliga shoppa människor, du kommer enkelt att spendera en timme bläddra i alla dessa söta klänningar!

   2017/11/07 03:18:44
  PILAR
  Jag är en flickvän och att hitta rätt klänningar är aldrig lätt, särskilt i en liten stad med en klädbutik. Jag lärde mig om Bridesire på en sido meddelandekort. Jag älskar alla alternativ, både stilar och färger. Jag har köpt flera klänningar och jag svär att de blir bättre och bättre. Jag skulle inte drömma om att köpa en klänning någon annanstans.

Skriv en recension för slida/kolumn V-ringad Halterneck Axelband assymetrisk Ärmlös Elastiskt vävd Siden Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *