Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. slida/kolumn V-ringad Golvlång Lång ärm Chiffong

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn V-ringad Golvlång Lång ärm Chiffong

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Lång ärm
UTSMYCKNING:krås, Draped, Blommor, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2021/05/09 20:51:39
  Bianca
  After several attempts to get a wedding dress in my local stores, I decided to try something different. That's when I landed on the Bridesire website. The staff was so tolerant and patient with us while giving recommendations on different essential aspects until we settled for the best design for my dress.

   2021/05/07 18:49:36
  Zlatina
  After moving in and out of stores, I found Bridesire on the top in service and product provision. I highly recommend Bridesire for anyone's wedding.

   2021/04/30 03:13:33
  Tatjana
  Materialet och spetsen på min klänning var av hög kvalitet. Och sömmarna var underbara. Även om jag brukar ha storlek 14, gick jag med storlek 16 för att undvika besvär. Tack, Bridesire-teamet, för att jag gjorde min dag fantastisk. Högt rekommenderad.

   2017/12/18 17:10:16
  Rebecca
  Min mamma var så glad för den klänning jag köpte för henne. Hon vill beställa igen för framtida tillfällen. Min mamma är inte riktigt den typ av person som uppskattar vackra klänningar och ser att hon är nöjd med din skapelse får mig att tro att jag gjorde rätt val när jag beställde från din butik.

   2017/12/05 11:25:43
  melanie
  Riktigt glad och glad när jag fick paketet, men kände mig frustrerad när jag såg några brister i ärmarna. Jag var tvungen att springa till närmaste skötare för att få den fixad. Det var ett härligt tyg, men bristerna ledsade mig. Detta är ett stort nej-nr.

   2017/11/26 10:29:53
  Rebecca
  Detta är tredje gången jag beställde från Bridesire och jag har aldrig stött på ett problem med dem ända sedan. Alla klänningar är exceptionella, och även om du beställer för ett anpassat objekt, är du säker på att den levereras perfekt med perfekt passform också. På grund av detta rekommenderar jag ditt företag till alla kvinnor som letar efter välgjorda klänningar till mycket billiga priser. Definitivt, Bridesire levererar de bästa klänningar och klänningar i online-marknaden.

Skriv en recension för slida/kolumn V-ringad Golvlång Lång ärm Chiffong:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *