Tid:10/19-10/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Klänningar för brudens mor
 6.  > 
 7. slida/kolumn V-ringad Golvlång Kort ärm Chiffong klänning för brudens mor

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn V-ringad Golvlång Kort ärm Chiffong klänning för brudens mor

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:krås, Kristalldetaljer, Volanger, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Druva (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/06/18 04:34:07
  Jeff
  Du är väldigt bra på att välja färger för brudklänningar. Jag ska styra mina vänner för att få sina bröllopsklänningar från er. Du har en bra smak i sådana order. Jag är mycket tacksam för dig.

   2019/05/10 08:43:44
  Julie
  Bridesire räddade mig från sista minuten modekrisen. Tack Bridesire för att göra min dag lika minnesvärd som du eventuellt kunde. Klänningen var så vacker och jag kommer ihåg denna dag för alltid bara på grund av Bridesire.

   2018/02/16 05:34:17
  Andrea
  För en månad sedan letade jag efter en mini-cocktailklänning på nätet när jag blev hookad i en strapless skede kolumn chiffongklänning färgad silver. Den hade flåtar, siddraperingar och rynkor som gör att den ser väldigt snygg ut. Jag tvekade inte att köpa den pronto eftersom jag tyckte att det var väldigt elegant. Föremålet kom fram till kontoret 5 dagar senare. Till min spänning öppnade jag lådan och blev orolig när förpackningen var krympad och trodde att det kan vara en trashy snygg bit eftersom förpackningen inte var snygg. Till min förvåning var stycket vackert och det kompletterar till och med på mitt nya par stilettor. Mina tjänstemän såg det och frågade mig om det, särskilt efter att jag berättade för dem att det bara såldes för 74,99€.

   2018/01/31 16:13:37
  Claudia
  Min man och jag hade detta brådskande möte på fyra dagar och jag hade inte en anständig klänning till var till tillfället. Vi korsade våra fingrar och beställde en klänning från Bridesire och eftersom det var vår första gång kunde vi inte hjälpa nöden att oroa sig om leveransen skulle vara i tid. Till vår förvåning hade vi den exakta klänningen som vi beställde inom två dagar. Priset var också fackvänligt och tjänsterna i allmänhet utmärkt. Bridesire hela vägen.

   2018/01/03 22:26:08
  Jessica
  Jag fick äntligen klänningen. Jag var verkligen orolig den andra veckan på grund av förseningen av min order. Jag hade massor av saker att uppnå för min bröllopsdag, och det är definitivt inte möjligt att bära min drömklänning. Nåväl, trots förseningen är jag fortfarande väldigt glad för att klänningen passar mig perfekt som om jag verkligen gjordes för mig. Jag skulle också vilja rekommendera din personal för att ge mig förslag om de mönster som skulle passa min kroppsform perfekt. Jag kommer definitivt att beställa från dig igen.

Skriv en recension för slida/kolumn V-ringad Golvlång Kort ärm Chiffong klänning för brudens mor:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *