Tid:01/16-01/23
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Delikat dragkedja förskönar baksidan av denna ärmlösa chiffongklänning. Mantelkjolen samlades i mitten av midjan, vilket ökar dess sofistikering. Dessutom ger volangutsmyckningen parat med en V-ringning det ett enkelt och graciöst utseende.
FORM:slida/kolumn
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Påsklilja (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/01 15:04:11
  Vera
  Tack så mycket, min klänning kom precis i tid, kvaliteten var utmärkt och färgtemaet var perfekt. Storleken var korrekt och leveransen var snabb. Du gjorde inte besviken. Jag såg väldigt fantastisk ut. Jag uppskattar mycket dina otroliga tjänster.

   2020/02/15 12:07:05
  Kathy
  Bridesire är alltid tillgängligt för att besvara alla frågor jag har angående deras produkter. Jag är alltid förundrad över kvaliteten de producerar vid den angivna prispunkten.

   2019/08/16 11:34:14
  Angela
  Jag åkte till Bridesire för att passa min klänning. Det var därför jag var den vackraste kvinnan i mitt bröllop. Min klänning är unik och jag är fortfarande kär i den. Jag är säker på att jag kommer att bära den igen, kanske under ett av mina framtida årsdagar; Jag rekommenderar denna brudbutik för en perfekt bröllopsklänning.

   2019/08/12 21:14:05
  Maria
  Jag hade nyligen en fråga om en skräppost-webbplats. Tack för kundtjänsten eftersom de alltid är på topp för att säkerställa att de svarar på kundens frågor. Jag är tacksam.

   2019/06/29 06:11:03
  Emma
  Trots att jag inte tyckte om tullen på kjolen, har klänningen en fin fin finish och berör den och gör den unik och enastående. Tack killar för att göra mitt arbete enklare.

   2019/04/09 16:05:25
  Ria
  Om någon säger att det finns en bättre klädwebbplats att shoppa på, kommer jag inte att tro på dem. Min erfarenhet av denna webbplats har varit bäst och jag fortsätter att komma tillbaka för mer

Skriv en recension för slida/kolumn V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *