Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. slida/kolumn Smala axelband Golvlång Ärmlös Chiffong brudklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Smala axelband Golvlång Ärmlös Chiffong brudklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Denna eleganta men ändå fantastiska brudklänning i mantelstil är perfekt för både bröllop och mottagning. Med ett härligt golvlängdståg och chiffongtyg är den här klänningen avsedd att visa upp de bästa delarna av din kropp. Inte bara det utan kristallutsmyckningarna ger extra känsla som är perfekt för både ceremoni och fest.
FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Smala axelband
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Draped, Kristalldetaljer
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/10 06:09:52
  Sevtap
  När jag bär den här klänningen får jag så många komplimanger. Eftersom kompositionen har så trevligt, lockar det herrar.

   2019/09/06 18:20:43
  Nakaia
  Kan inte tacka den här butiken tillräckligt! Tack så mycket. Jag är så tacksam att inom två timmar. Jag kände mig ganska hopplös och trodde inte att jag någonsin skulle hitta min perfekta klänning, men de anställda gav inte upp och visste exakt vad jag letade efter.

   2019/07/27 14:04:32
  Stefanie
  Tack för den smidiga transaktionen. Jag älskar min brudtärna klänningar - och de gör det också. Det matchar mina bröllopsfärger perfekt.

   2019/06/23 06:39:38
  Elisa
  Jag har inget annat alternativ för bröllopsklänningar än du. Du erbjuder det bästa i klädesplagg och jag älskar det. Jag kommer att få lite för min systers bröllop.

   2019/06/10 04:28:46
  Sonja
  Jag var imponerad av de brudklänningar de säljer. Jag köpte en och mycket kropp vid bröllopet kommenterade att jag såg underbar ut. Jag kommer att shoppa här igen, du har kvalitetsklänningar.

   2019/03/31 07:02:38
  elena
  Hur gör jag min fru lycklig? Jag ger henne mitt kreditkort och berättar att hon handlar på Bridesire. Hon får underbart utseende på kläder och jag sparar pengar. Bridesire är ett bra ställe att handla

   2019/03/24 21:32:56
  Stephanie
  Vad gjorde denna erfarenhet så speciell var att jag fick all information som jag behövde. De skickar material, rengöringsanvisningar och mer information. jag gillar det

Skriv en recension för slida/kolumn Smala axelband Golvlång Ärmlös Chiffong brudklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *