Tid:11/21-11/28
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. slida/kolumn Rundad Kort/Mini Halv ärm Satin Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Rundad Kort/Mini Halv ärm Satin Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Rundad
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Halv ärm
UTSMYCKNING:Blommor
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Svart, Röd (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2017/11/20 05:00:48
  karen
  Min bästa väns bröllop är den första veckan i Australien och jag ville att allt var i ordning denna vecka eftersom hon gjorde sin brudtärna, så jag beställde min klänning från bridesire. Jag visade det för henne i morse och jag var glad när hon sa att hon skulle beställa blomman klänningar från Bridesire också. Det var väldigt spännande för att hon var förvånad över min smaragdbandlösa aline chiffongräkt. Hon sa att det är vackert och billigt. Jag kommer att lägga orderen imorgon efter att vi fått mätningarna av blomstringarna. Jag hoppas bara att ordern kommer fram innan den här månaden slutar.

   2017/10/13 07:35:05
  Jessica
  Brudklänningen anlände en vecka senare än förväntat och jag började redan känna mig dålig om det. Mitt bröllop är på två veckor och jag hade inte råd att se dåligt ut på min stora dag, men den klänning jag fick är helt enkelt underbart. Sjalen var fantastisk, spetsarmen var att dö för, och tåget var helt underbart! Även alla mätningar är perfekta och alla mina efterfrågade ändringar görs också perfekt. Allting inklusive höjd och kroppsmätningar uppnås. Även längden på tåget som jag specifikt ville ha är gjort. Det här är tredje gången jag beställde en anpassad klänning på nätet, men det här är det enda företaget som gjorde min beställning perfekt. Jag kunde inte tacka dig nog, Bridesire.

   2017/09/22 12:34:41
  Maria
  Jag har aldrig lämnat en återkoppling eller en recension till någon av de onlinebutiker som jag har gjort affärer med, men för Bridesire kände jag mig tvungen att lämna en, särskilt när de har behandlat mig bra och har gett mig en klänning som jag inte kunde " Jag behåller helt enkelt i min garderob. Jag beställde min klänning 25 februari. Det var en moderskap organza spets bröllopsklänning med? ärmar. Även om det bara kostade 218,99 USD var klänningen väldigt vacker. Jag berättade för dem om mina mätningar och specifikt berättade för dem om min växande bump också. Jag blev förvånad över att allt var perfekt! Jag behöver inte gå till skräddarsydda butiken! De hanterade också mitt samtal mycket professionellt och vänligt. Flickan i andra änden lät även upphetsad för min kommande baby. Vad som gör det här företaget lovvärt är hur de tillhandahåller kundtjänst och kundtillfredsställelse från dag 1 till den dag du mottar din beställning. Med min erfarenhet finns det ingen anledning för mig att inte berömma bridesire.

Skriv en recension för slida/kolumn Rundad Kort/Mini Halv ärm Satin Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *