Tid:01/16-01/23
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Rundad Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Rundad Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Rundad
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Paljetter, Kristalldetaljer, Pärla
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/05 08:02:20
  Dawan
  Åh golly! Min boll kappa spets bröllopsklänning är soooo vacker! Jag måste säga att jag inte hade fel när jag valde de svarta spetsdetaljerna att gå med sitt vita tyg. Kombinationen är så fantastisk och mina smycken matchar faktiskt klänningen. Det är en väldigt, väldigt härlig bit. Jag är så glada att gå i gången i den.

   2018/01/05 01:48:14
  Eileen
  Jag kände mig allvarligt som en prinsessa medan du bär min Bridesire bröllopsklänning för första gången. På den faktiska dagen kände jag mig som en drottning! Tack för allt, Bridesire!

   2017/11/08 05:25:38
  Jamie
  Jag är en mycket noggrann mamma på tre. Jag är alltid säker på att allt är perfekt, särskilt när det gäller mina döttrar klänningar, så jag var orolig sjuk, min en av dem beställdes från Bridesire. Jag är ledsen, men jag har aldrig hört ett online-företag som heter Bridesire tidigare. Jag måste säga att det inte är så populärt som några online-företag där ute, men jag är ganska imponerad av företaget. Jag ringde dem faktiskt en dag efter att jag lärde mig att min äldsta dotter betalade 1000€ plus. Jag sa till dem att det fanns ett misstag och att jag var tvungen att få pengarna tillbaka, men representanten var ganska fast. Hon sa att min dotter redan lagt ordern och att de bara ger återbetalningar för fel, dåliga och förlorade beställningar. För att undvika att bli stressad, avbröt jag samtalet fritt och väntade på orderens ankomst. Jag blev chockad när vi fick dem. Det var som 3 vackra klänningar i tullekjol med fantastiska färger. Varje klänning passar dem bra och jag var jämn glad när jag hörde min äldste säga att Bridesire faktiskt perfekta de ändringar hon ville ha på sin klänning. Kläderna såg också väldigt dyrare ut än priset på 300€ plus. Puh! Så ledsen Bridesire för att inte lita på dig. Jag ska rekommendera dig till min gals. Tack så mycket för att göra ett bra jobb.

Skriv en recension för slida/kolumn Rundad Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *