Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Nedanför axeln Ankellång Kort ärm Chiffong Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Nedanför axeln Ankellång Kort ärm Chiffong Klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Nedanför axeln
FÅLL/SLÄP:Ankellång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:krås, Volanger, Delad front
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Orange (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/01/24 20:51:08
  johanna
  Bridesire är en fantastisk webbplats som gör att brudar kan leta efter bröllopsklänningen till sina drömmar till ett utmärkt pris. Du har endast behörighet att ansluta via webbplatsen som stöder säkerhet och integritet. Tack

   2019/12/24 03:07:54
  Ebba
  Min man överraskade mig med en aftonklänning som var av annan kvalitet än den jag har haft. När jag frågade var han kom fick jag veta om er.

   2019/11/26 21:40:16
  Denise
  Min mamma var nöjd med aftonklänningen jag fick henne från dig. Du gjorde henne 50-årsjubileum kväll fest. Tack för det bra arbetet som hon inte kan vänta med att få en annan från Bridesire.

   2019/09/17 01:22:55
  Alba
  Jag är här för min fru lo! När hon beställde klänningen var jag lite skeptisk och var inte redo för en webbutik, men hon övertygade mig om det. Nu är jag den lyckligaste brudgummen. Klänningen levererades i tid och passade perfekt på hennes knubbiga kropp. Tack killar för att du gjorde mitt bröllop till ett samtal om staden.

   2019/09/08 04:47:40
  Valerie
  Jag älskar kvaliteten på klänningarna här! Min dotter bar inte bara den vi köpte till henne skolan, där hon dansade hela natten i den, utan hon har också deltagit i två olika middagsfunktioner i samma klänning, båda evenemangen hade också dans. Klänningen ser fortfarande helt ny ut.

   2019/05/12 11:22:47
  cilla
  Min prom sparades i sista stund allt tack vare Bridesire. Jag hade inget att bära och sedan berättade en vän av mig om Bridesire. Jag är så imponerad av deras trendiga kläder och överkomliga priser. Det är sällsynt att se något sånt.

   2019/04/18 18:08:04
  Kerstin
  Det kände sig så trevligt att vara den vackraste damen i den festen. Jag såg väldigt vacker ut i den klänning du sålde för mig förra veckan Bridesire. Tack.

Skriv en recension för slida/kolumn Nedanför axeln Ankellång Kort ärm Chiffong Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *