Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. slida/kolumn Hjärtformad Golvlång Svepsläp Ärmlös Chiffong

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Hjärtformad Golvlång Svepsläp Ärmlös Chiffong

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Vilken brud som helst är säker på att se vacker och minnesvärd ut i denna fina chiffongbröllopsklänning. Den här klänningen har broderi och spets i sött stil och är både elegant och sexig. Golvlängdståget är unikt och är tänkt att täcka lätt för mottagningen. Med mycket elegans och mycket sexöverklagande är detta den perfekta klänningen för den moderna bruden.
FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Golvlång, Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Spets, Broderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/03 04:52:33
  Sally
  Jag köpte promklänningar i bulk från er, och affären var bra. Du har kvalitetsklänningar, och alla klänningar passade perfekt för mina döttrar. Du gör hela köpprocessen lätt. Klänningarna beskrivs korrekt i ord och foton.

   2020/02/12 01:25:45
  Michael
  Prisvärd kvalitetsklänningar som är ett snitt ovanför resten. Jag kan inte tro hur bra de är för det pris jag betalade. Jag blev positivt överraskad av kvaliteten. Jag kan inte berömma dem nog!

   2019/09/12 19:20:06
  Hilla-Maria
  Jag tittade på personalen lugnt och graciöst hantera en riktig bruzilla där en eftermiddag. Deras kompositör under förändringen var verkligen något spektakulärt. Och de är alltid så här; vänlig, snäll och tålmodig. Jag kommer alltid att komma hit för min klädshopping, bara för att kundtjänsten är fantastisk.

   2019/08/30 01:12:01
  Elena
  Även när jag ändrade klänningsstorleken på grund av viktökning fick jag ändå rätt passform från dig. Klänningen passade så bra. Det är bra att veta att jag kan räkna med dig.

   2019/07/21 03:34:49
  Ayesha
  Det var så mycket effektivare än att springa från butik till butik och försökte hitta min svåra att hitta storlek. Jag rekommenderar starkt detta till alla som söker formellt slitage. A

   2019/07/10 03:46:05
  Tiffany
  Min klänning är lätt och vacker att flytta in med en perfekt design. Det rynker inte. Jag kan lätt smyga den i min väska och nåd det vackra tillfället med en vacker modern klänning.

   2019/05/04 03:26:12
  Sandra
  Dessa människor erbjuder en hel del fantastiska outfits och tillbehör. Jag föredrar inte att vandra runt i olika butiker längre. Denna webbutik är mitt favoritmål för kvalitetshopping.

   2019/05/01 08:00:31
  Kristina
  Har precis köpt en klänning från denna butik till min nästa fest och det är så snyggt! Det är definitivt en av mina favoritkläder som jag har packat så långt, underbar upplevelse!

   2019/03/25 11:21:34
  JESSICA
  Shopping på denna webbplats är bara perfekt. Jag får bra kläder att välja på, bra kundservice, och de berättar för mig vad som just har kommit in. Det är bra service.

Skriv en recension för slida/kolumn Hjärtformad Golvlång Svepsläp Ärmlös Chiffong:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *