Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Halterneck Svepsläp Ärmlös Chiffong Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Halterneck Svepsläp Ärmlös Chiffong Balklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Halterneck
FÅLL/SLÄP:Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Bar rygg
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Rosa (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/11 21:15:02
  Alexandra
  Jag hade just beställt min sjätte klänning från Bridesire. Det är en av de butiker som alltid kommer igenom för min klänning behöver tillfredsställande. Min pojkvän föreslog när jag downing en av deras kvalitetsklänningar. Det verkar att affären har gott om lycka till charm. Jag kommer att shoppa till min brudklänning från den ljuvliga butiken. Kan inte vänta med att se tillgängliga alternativ för mig.

   2017/12/29 16:40:34
  sue
  För några veckor sedan beställde jag min brudklänning från din butik och jag var nöjd med mitt köp. Jag jobbar hemifrån och jag bryr mig också om min mormor så jag kan inte alltid gå i butiker för att handla idag. Tack och lov Bridesire gjorde det enkelt för mig att handla online. På deras hemsida såg jag några brudklänningar med stor storlek och jag var upphetsad eftersom jag under de senaste veckorna sökte olika platser och jag kunde inte hitta vackra plusklänningar som passade mig. Färgvalet var också snyggt. Och jag gillade skovalet på denna sida. Skorna jag köpte var till salu och det var ett plus. Några av mina brudtärnor väntar och jag var glad att de hittade fantastiska moderskap brudtärna klänningar. Bridesire rekommenderas starkt om du vill ha speciella tillfällen klänningar till överkomliga priser.

   2017/12/07 10:08:47
  jinan
  Under en lång tid har jag letat efter en webbutik som ställer mina behov först till ingen nytta. Men jag upptäckte nyligen om Bridesire från en vän och jag kan intyga att jag aldrig har känt mig behövs och brydde sig om förut. Det tog uppenbarligen mycket övertygande från min vän men så snart jag försökte med min första order på en promklänning blev jag omedelbart förälskad i denna onlinebutik. Inte bara var leveransen snabb men också förpackningen och prissättningen.

Skriv en recension för slida/kolumn Halterneck Svepsläp Ärmlös Chiffong Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *