Tid:01/16-01/23
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Studentklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Satin Studentklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Satin Studentklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Fyrkantig
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Applikation
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Orange, Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/26 12:14:19
  Anneli
  Jag kommer ihåg att min mammas bröllopsdag hölls tre månader efter det nya året. Jag var tvungen att organisera den bästa klänningen för att passa min mamma. Min vän rekommenderade att kontrollera tillgängliga bröllopskläder i online. Jag kom över Bridesire e-handelswebbplats och utförde stödet om min order. Jag var visad olika mönster och jag beställde en stor storlek passande min mamma. Dessutom var klänningen väl storlek och passande. Det var rätt silkeslen färg jag ville ha. Jag rekommenderar köpare att besöka denna sida för speciella erbjudanden.

   2018/01/08 06:45:46
  Linda
  Jag ville ha en middagsklänning från ditt företag och jag var glad för att de visade mig en rad olika klänningar att välja mellan. Jag valde en och jag fick det tidigt än förväntat och det var liknande med bilder som de skickade meriter passade mig bra och jag älskade I. skulle vilja shoppa med dig varje gång jag behöver en klänning och middagsklänning.

   2017/10/31 22:57:15
  Sofia
  Bridesire är en av de webbplatser som inte saknar i mina bokmärken. Från första gången jag gjorde affärer med dem blev jag omedelbart förälskad. För en kvinna som älskar online shopping särskilt för någon form av klänning, är Bridesire platsen att besöka. Deras priser är laskvänliga, deras leverans är aktuell och framför allt de är mycket vänliga för sina kunder. Det påminner mig om att jag måste placera min order på kvällsklänningar. Besök dem idag också och upplev den givande shoppingupplevelsen.

Skriv en recension för slida/kolumn Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Satin Studentklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *