Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Halv ärm Elastiskt vävd Siden Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Halv ärm Elastiskt vävd Siden Balklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Halv ärm
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Pärlbroderi, Kristalldetaljer, Delad front
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Elastiskt vävd Siden
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/06 16:08:52
  Regina
  Bridesire Jag älskar hur du ger tjänster till dina kunder. Du gör allt som kunden berättar för dig. Jag älskade hur du gör din förpackning. Jag köpte en promkjole och förpackningen var riktigt snäll. Någon kanske trodde det var en väldigt dyr klänning. Jag skulle gärna shoppa mer saker från dig. Så mycket som din återvändande politik är väldigt strikt kan jag inte klaga på någonting annat, för när allt kommer tillbaka sker sällan för att du gör allt som din kund berättar för dig och om ett misstag händer så gav kunden fel information. En annan sak jag älskar om dig är hur du har ett brett utbud av produkter och de är alla perfekta. En kund kan enkelt välja vilka sviter som är bäst utan att behöva ta någonting för att hon är tvungen att. Jag måste handla med dig igen när som helst snart behöver min dotter mer av din klänning.

   2018/01/09 02:19:19
  Stefanie
  Jag försöker normalt att undvika att beställa kläder för viktiga händelser på nätet eftersom jag aldrig får kläderna i tid och på något sätt passar de knappt någonsin. Jag hade mina tvivel när jag hade en oväntad fråga med min dyra prom klänning och hade inget annat alternativ än att beställa en billigare en online, men min syster rekommenderade Bridesire och jag gav det ett skott på grund av situationen. Jag var så imponerad att jag fann att den anpassade limningen gjordes otroligt och produkten kom i spektakulär och mycket tidigare än jag förväntade mig! Jag kan säga att de arbetar hårt så att varje kund är nöjd. Övergripande mycket positivt överraskad och nöjd med min tjänst.

   2017/12/10 05:36:24
  katie
  Jag är en fullgod gal som ofta kämpar för att hitta klänningar som passar mig rätt och ser bra ut, så jag var verkligen rädd för att leta efter en bröllopsklänning. (Tyvärr vet jag.) En vän berättade för mig att besöka din webbplats. Bridesire, ditt urval av vackra klänningar förbluffade mig. Jag hade ärligt haft svårt att avgöra om bara en. Jag vet att det är en cliché, men jag kände mig som en prinsessa på min bröllopsdag. Jag tog även upp några cocktailklänningar för smekmånaden.

Skriv en recension för slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Halv ärm Elastiskt vävd Siden Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *