Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Volanger, Delad front
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Royal Bule (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2021/05/30 19:42:37
  Maria
  Bridesire offered me a variety of dresses and prices to select from when making my purchase. Thanks a lot.

   2021/04/28 17:07:34
  Katherine R.
  What can I say to express how beautiful this dress is. This dress was more beautiful when I saw it than how it looked in the photo. I have tried many dresses and none was beautiful like this. Thank you very much Bridesire for everything. I recommend 100%.

   2018/01/26 20:00:40
  Jörg
  För två månader sedan beställde jag några tryckmönstrade skiftklänningar för våren och jag gillade vad jag såg. Dessa klänningar är precis rätt för min kroppstyp och mönstren på dessa klänningar var ungdomliga men ändå inte så barnsliga. Jag beställde också några kilskor och de erbjöd dem i storlek 10, en storlek som är svårt för mig att hitta i de flesta skoaffärer. Detta är en av de bästa platserna jag har sett för vår- och sommarkläder och jag har redan rekommenderat din sida till vänner. Jag är för närvarande shopping för bröllop favoriserar för en kusin bröllop och favoriter på din sida ser bra ut! Mina favoriter är elefanthartskorthållarna, bambuhandfläktar, fågelnestsaltare och rostfritt stål manikyr kit. Det finns en sofistikering om objekten på Bridesires hemsida och det är därför det har blivit en av mina favoritplatser att handla idag.

   2018/01/15 23:52:35
  Esther
  Jag deltar i många funktioner som en del av mitt jobb. Jag gillar att gå online för att välja ut mina klänningar för att se till att jag inte väljer en klänning som andra damer i min stad också kommer att köpa. Det har hänt mig förut, och det kan faktiskt vara så besvärligt som det är i filmer. Bridesire har ett unikt urval, och så har det blivit min dolda pärla. Jag antar att det är inte det bästa sättet att berätta för världen, men förhoppningsvis läser ingen av damerna i min cirkel här!

   2017/12/02 14:32:47
  Cristina
  Hej Bridesire, jag skulle bara vilja lämna ett meddelande igen. Jag är ett modefreak. Jag ser till att min garderob är fylld med modiga bitar, men jag gick aldrig sönder. Varför? Eftersom jag har bridesire att tacka för. ? Först av allt tack för att du alltid ger mig utmärkta bitar till mycket, mycket överkomliga priser. Jag skulle vilja att alla skulle veta att jag under de senaste två åren redan har köpt minst 8 klänningar från dem, mestadels cocktailklänningar eftersom jag älskar att festa och alla dessa klänningar är trodde det eller inte, priser under 80€! Men de ser alla ut som designerklänningar prissatta till 500€ ovan. För mig är det alltid en lycklig dag när jag får min order från bridesire. Håll den komin ', bridesire.

Skriv en recension för slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *