Tid:04/04-04/11
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Draped
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/25 21:42:09
  cindy i.
  Kom över den här webbplatsen när jag letat letade efter en klänning för en formell affärsfest. Älskade det tillgängliga urvalet, de blygsamma priserna och kvaliteten på klänningarna. Klänningen jag valde passade bra ut och såg riktigt bra ut, och kundservice var förstklassig.

   2020/01/31 00:28:24
  Camilla
  Efter att ha gått till ett annat datum för brudar kan jag säga att hon kände sig bättre eftersom Bride brydde sig om sina kunder och att det inte bara handlade om att sälja. Tack så mycket för ett bra bröllopsdatum!

   2019/09/16 17:54:35
  Farzad
  Jag beställde en skräddarsydd klänning. Det skickades ganska före den förväntade tidsfristen. Jag är så glad att jag äntligen landade på min bröllopsdrömklänning. Tack killar för fullständig överraskning och att få klä dig klar innan tiden. Lycklig kund.

   2019/09/12 20:28:13
  Mary
  Kvinnornas kvalitet är verkligen något! Du kan se det i detalj och precision. De gör sina varor med kärlek och det visar.

   2019/09/05 17:15:38
  GESSICA
  Bästa kundtjänstupplevelse jag någonsin har haft! Personalen är inte bara supervänlig och kunnig, utan de tillgodoser alla dina behov och får dig att känna dig speciell när du är i deras butik. Jag kändes bokstavligen som en prinsessa.

   2019/08/20 01:02:57
  Karla
  Jag vill tacka Bridesire från mitt hjärta. Klänningen var ett konstverk, och min lillasyster såg så fantastisk ut att hon vill behålla klänningen för hennes systerdotter (min dotter).

   2019/06/17 15:16:57
  Jacqueline
  Jag fick mycket positiva kommentarer den kvällen och det förstärkt min självkänsla. Fortsätt göra samma kläder för oss. Det höjer verkligen ego. Jag kommer snart för en promklänning.

   2019/04/06 12:30:09
  Marie
  Jag är en shopaholic och denna webbplats är orsaken. Dess bra priser och stora variationer håller mig utfodring av min missbruk varje vecka. Jag ser mig inte när som helst snart

Skriv en recension för slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *