Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Militärbalklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Draped, Skärp/band
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Rosa (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/23 13:39:03
  Gillian
  Jag bad om två klänningar från din butik och allt hände så snabbt. Efter en vecka fick jag det men jag trodde aldrig att det kunde vara så tidigt. Mina instanser när jag handlar med en onlinebutik är väldigt annorlunda eftersom varje gång jag begär något, levereras det alltid sista minuten. Dina priser är också rättvisa jämfört med andra butiker, dina tjänster och leveransprocessen. Inte alla butiker som erbjuder rättvisa priser kan göra allt för dig så bra. Viktigast klänningarna var väldigt snygga min familj älskade dem så mycket och jag gjorde mycket mer. För mig att spara tid och för att undvika att bli orolig, föredrar jag helst att shoppa med dig när som helst. Du är vadslagning som jag har känt hittills med de bästa tjänsterna från tidpunkten för att välja en klänning tills den levereras.

   2018/01/10 06:43:28
  Lucy
  Jag är inte ett fan av att handla online på grund av rädslan att jag kanske inte får den bästa affären och från de negativa recensionerna som kunderna ger. Men efter att ha blivit hänvisad av en vän bestämde jag mig för att gå fram och beställa en kvällsklänning. Jag var nervös när frakten anlände, eftersom jag tänkte negativt på vad jag skulle förvänta mig. För att säga sanningen var kvällsklänningen utsökt och passande som jag hade önskat. Faktum är att alla fortsatte att berätta för mig vilken vacker klänning jag hade. En sak är säkert, jag kommer att köpa alla mina klänningar från Bridesire.

   2017/11/10 19:42:49
  Angela
  Om du bara vill undvika någon besvikelse för ditt bröllop, middag eller festklänningar, handla med Bridesire. De flesta elektroniska e-handelsbutiker har alltid besvikit mig tills jag bestämde mig för att försöka Bridesire. Jag fick den klänning jag ville ha i tid och tjänsterna var så trevliga. Jag skulle fortsätta att shoppa med dig och få dig fler kunder om jag måste.

Skriv en recension för slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *