Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Den här chiffongaftonklänningen har en mantelsilhouette som är utsmyckad med volanger och rynk för att se modern och snygg ut från alla vinklar. Den har också en axelringning och snörning i ryggen som ger en imponerande kontur. Med golvlängden och ärmlös design behöver du inte smycken för att sticka ut från dina kamrater.
FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Draped, Volanger
RYGGDETALJER:Spets-up
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Påsklilja (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/01 13:05:35
  Heidrun
  Tack så mycket Bridesire för att du gjorde mitt bröllop framstående och fantastiskt. Bröllopsklänningen var av bästa storlek det passar mig perfekt alla beundrade mina kurvor beställde mycket sent, men du gjorde inte besviken. Jag rekommenderar dig när som helst

   2020/03/12 11:49:27
  Heidemarie
  Axlarna och armdelen på den här klänningen är mina favoritdelar. Spetsen som används på klänningen gör att det ser ut som blommönster är en del av min hud. Den off-shoulder utseende gör också att klänningen ser vacker ut.

   2019/12/29 22:18:13
  Freda
  Du har aldrig besviken mig när det gäller klänningar. Du har vad jag gillar du är min enda webbshop.

   2019/08/29 21:51:48
  Kaylin
  Jag prenumererade på e-postmeddelanden. Jag fick en om en försäljning och säker nog jag gick för affären. De delar som erbjuds var trendiga och eleganta. Jag är glad att försäljningen inte utspädd urvalet.

   2019/07/07 02:06:25
  Lorraine
  hurra! Min klänning anlände i ett dubbeltätningspaket. De innehöll också en dammduk. Det är bara en fantastisk presentation. Bridesire gjorde högt på första intrycket. Tillagd till min favoritlista kommer att komma för mer och mer.

   2019/06/25 22:13:33
  Paulina
  Det var precis vad jag förväntade mig. Klänningen är bekväm och fantastisk. Materialet i sig är kvalitet med ett perfekt hem. Jag rekommenderar dessa killar 100%. De gör ett fantastiskt jobb.

   2019/05/08 03:56:23
  Sarah
  Att ta tillbaka 90-talet kläder på ett elegant sätt är perfektion i modeaccessoarer. Jag köpte mig polka prickig klänning som passade mig gorgeously och jag kan aldrig få nog av det oavsett hur mycket jag bär den.

   2019/05/07 16:26:01
  Lisa
  Att vara nybörjare när jag köper kläder från nätbutiker är jag alltid osäker på om jag ska leverera den exakta kvalitets- och karismatiska produkten som jag ser online eller inte, men Bridesire har uppfyllt sitt ord genom att leverera kvalitetsprodukter varje gång!

Skriv en recension för slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *