Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Applikation, Volanger, Kristalldetaljer, Broderi, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Royal Bule (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2021/06/04 07:32:21
  Kathrin
  Bridesire stands out from the rest in the market with their carefully selected brands. When shopping for my evening dress on their site I had a wide range of options to choose from. Am looking forward to shopping with you anytime.

   2021/05/04 15:47:19
  Elena
  The quality was superb. Besides, I received my package earlier than expected. Although I made minor alterations, it was my bad that I ordered a max size instead of a large; that was to take care of any eventuality LoL!

   2018/02/23 20:40:59
  Xhafer
  Det var min dotters examinationsdag och hon behövde en aftonklänning att bära efter evenemanget. En vän av mig hänvisade mig till att försöka Bridesire, något som jag tvivlade på. Tja, alla mina tavlor vände sig till glädje när min dotter försökte klänningen och fick reda på att det var en dröm som kom i uppfyllelse för henne. Jag skulle säkert köpa igen från Bridesire i ett hjärtslag!

   2018/01/30 11:18:57
  brittany
  Min dotter är gift i fyra månader och köpte alla sina klänningar från denna hemsida! Hennes brudklänning (och tiara), hennes brudtärna klänning, och till och med en junior brudklänning för sin lillasyster. Det enda kvar som var att hitta en "Mor av bruden" -utrustningen för mig. Jag gör inte mycket online shopping och jag var lite orolig att köpa en klänning som jag inte kunde röra, men när hon äntligen fick mig på, kunde jag inte sluta surfa! Jag slutade med att få en riktigt fin, mjukgrå klänning som ska smickra min figur och en söt matchande wrap. Det är ganska nog för bröllopet och det är något jag kommer att kunna bära om och om igen. Så, om du är en gammaldags mamma som jag, ge Bridesire ett försök, jag planerar att använda dem igen!

   2017/12/05 17:45:37
  Darlene
  Förra gången jag försökte beställa en klänning på nätet var jag väldigt missnöjd. Det var inte bara alltför litet, men det gjordes inget som bilden och materialet var billigt. Några av mina vänner hade sagt att jag skulle försöka Bridesire, men jag var skeptisk. Sedan såg jag en klänning som en av mina vänner hade köpt (lite svart nummer) och jag kunde inte tro på mina ögon. Så bestämde jag mig för att ge denna butik en chans och jag beställde en klänning själv. Jag kunde inte ha varit lyckligare! Det såg ut som bilden, materialet var mjukt och elegant, och det passar perfekt! Från och med nu vet jag var jag ska köpa mina klänningar! Jag kan fortfarande inte tro att jag kan få vackra klänningar till så bra priser. 10/10 kommer att shoppa Bridesire igen!

Skriv en recension för slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *