Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. slida/kolumn ChiffongGolvlång V-ringad

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn ChiffongGolvlång V-ringad

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Denna slida stil bröllopsklänning är ett perfekt val för alla brud som vill visa upp sina mest lockande funktioner. Den djupgående v-ringningen och ryggen är avsedda att ställa in och visa upp den underbara bruden. Spets- och rynkutsmyckningarna är perfekta för att lägga till den extra speciella touchen och chiffonkompositionen är både raffinerad men ändå avslappnad, vilket möjliggör det perfekta bröllopsdagen.
FORM: slida/kolumn
URRINGNING: V-ringad
FÅLL/SLÄP: Golvlång
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Spets, Volanger, Side-Draped
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Built in Bra: Ja
STIL: Classic & Timeless
TYG: Chiffong
Visad färg: Elfenben (color may vary by monitor)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/23 14:49:53
  Nelly
  Krävde en aftonklänning och ville inte spendera en förmögenhet på att köpa den. Hittade den här webbplatsen när jag sökte på internet, var upphetsad över valet, kostnaden och kvaliteten på klänningen de sålde mig. Härlig klänning är det också.

   2019/09/06 22:53:11
  Isabel
  Min bästa vän och jag gick på shopping här och vi älskade båda absolut den här butiken! De anställda var riktigt trevliga och de hjälpte mig och min vän att välja ut de coolaste klänningarna. Vi hittade matchande och vi ser så coola ut. Dessa klänningar är vackra och vi hade den bästa shoppingupplevelsen någonsin.

   2019/07/22 04:25:08
  Giusy
  Vackra produkter, snabb frakt! Min klänning är perfekt, precis vad jag har drömt om att bära på mitt bröllop. Tack! Jag kommer tillbaka.

   2019/06/25 15:32:59
  anne
  Eftersom den övre delen av min kropp alltid är bred hade jag ett specifikt sätt på vilket jag ville ha min klänning att se ut. Dessa killar har aldrig besvikit mig. Det var värt det jag betalade för. Jag älskade hur fickorna var snyggt gjorda.

   2019/06/21 15:34:28
  Anne
  Du har exceptionella klänningar !!! Jag är redo att beställa mina klänningar från andra butiker. Färgerna och materialen är oklanderliga. Jag älskar sådana klänningar jag kommer att shoppa här nästa månad.

   2019/04/25 12:26:22
  Patricia
  Tack så mycket, Bridesire, för en bra uppgift. Förbandet var väldigt attraktivt för alla. Vi är alla tacksamma för det. Det var bra!

   2019/04/13 17:24:39
  Arianne
  Det är ett nöje att ha killar som du Bridesire. Du gjorde mig väldigt glad genom att leverera den vackra klänningen till min mamma. Tack.

Skriv en recension för slida/kolumn ChiffongGolvlång V-ringad:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *