Tid:10/24-10/31
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. slida/kolumn Chiffong Hjärtformad Golvlång Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Chiffong Hjärtformad Golvlång Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: slida/kolumn
URRINGNING: Axelbandslös, Hjärtformad
FÅLL/SLÄP: Golvlång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Korsvis, Veck
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Chiffong
Visad färg: Pärla Rosa (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/01/18 18:16:13
  Figen
  Min fru var imponerad av klänningen. Jag fick hjälp med personalen på Bridesire att välja det bästa och det passade henne väl. Tack så mycket.

   2019/10/19 23:09:33
  madelin
  Det finns värde för pengarna här. Klänningen jag köpte fick folk att vända huvudet. Jag kommer att se till att märka mina vänner nästa gång.

   2019/09/24 00:08:13
  Wanda
  Jag fick komplement från olika människor när jag bar klänningen, även om jag inte fick den hemma, klänningen kom bara i tid. Även om ädelstenarna föll från framsidan, men det fanns ingen tid att kontrollera allt. Jag var nöjd med ditt arbete.

   2019/06/27 02:16:23
  Jessica
  Eftersom jag inte var säker på min storlek bestämde jag mig för att gå med en skräddarsydd klänning. Jag älskar inte bara vad jag fick! Tack folk för att designa en sådan felfri klänning. Det passar mig perfekt och fantastisk också.

   2019/06/01 03:42:11
  Miriam
  Det här är en webbutik som du kan lita på. De har alltid levererat exakt vad jag vill ha, och deras klänningar är så vackra. De har mycket överkomliga priser, och de tar hand om sina kunder mycket bra.

   2019/04/04 21:44:54
  Suzanna
  Detta är en fantastisk webbplats. När jag inte hittar vad jag letar efter kommer jag hit och hitta den till det pris jag har råd med.

   2019/03/27 15:55:01
  Kathy
  Min erfarenhet med detta företag är stor. De verkar alltid ha de kläder jag vill ha i den storlek jag behöver dem. Det gör min shopping oro gratis

   2017/12/19 06:20:12
  Sarah
  Min mamma hade rätt när hon sa att jag skulle få min brudklänning från dig. Den anpassade utrustade elfenbensklädda bröllopsklänningen var verkligen vacker. Alla de mätningar jag nämnde till dig följdes. Även om hemllinen är lite lång, är det okej eftersom min vän skräddare ändrade det enkelt. Hon sa till och med att tilläggen och detaljerna i spetslocket är lovvärda, som om de är gjorda av verkliga designers och professionella. Ni måste verkligen vara konstnärliga och professionella.

   2017/11/29 11:55:52
  Stephanie
  Trots att jag hade en brudklänning, tyckte jag aldrig om det. Detta gjorde att jag beställde med Bridesire för en egen klänning. Jag måste säga att klänningen kom en dag före än den överenskomna. När jag försökte det hade den rätt kroppens mätningar, eftersom jag inte behövde göra någon förändring på den. Zalalndo, vet bara att jag är en av dina trofasta kunder, och kommer aldrig att köpa någon annanstans.

   2017/10/24 02:27:11
  anita
  Bridesire har en riktigt härlig samling bröllopsklänningar från stora märken. Jag kunde få de val som jag behövde för att verkligen kunna begränsa vad jag ville ha.

Skriv en recension för slida/kolumn Chiffong Hjärtformad Golvlång Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *