Tid:11/21-11/28
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. slida/kolumn Chiffong Golvlång Huva/kåpa Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Chiffong Golvlång Huva/kåpa Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, slida/kolumn
URRINGNING: Huva/kåpa
FÅLL/SLÄP: Golvlång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Kort ärm
Sleeve Type: Holk
UTSMYCKNING:
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Chiffong, Elastiskt vävd Siden
Visad färg: Clover (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/14 01:32:19
  Per Tork
  Från första gången jag checkade ut din webbplats limmades jag automatiskt av den stora kollektionen av klänningar som du fick. Jag tvekade inte att beställa en fantastisk champagnefolie runt chiffongklänning för min hemkomstfest. Jag var lite orolig när det inte kom fram i tid. Lyckligtvis kom det igår och det var perfekt precis som jag föreställde mig det. Även om du gjorde mig nervös vill jag fortfarande säga tack.

   2018/02/16 10:12:50
  Constance
  Vi hade en fest på helgen, och mina instinkter var att jag ville vara den mest väl klädda damen i den. Min syster hänvisade mig till order från Bridesire, eftersom hon hade försökt förut. Klänningen kom en dag före det avtalade datumet, och faktiskt var kvaliteten utmärkt. Inga förändringar behövdes och den övergripande designen var ett mästerverk. Jag skulle definitivt köpa igen från dem när som helst.

   2018/02/16 00:52:41
  nestani
  Hej Bridesire, det här är Tifanny från New York. Jag skulle bara vilja säga tack så mycket för att vara så bra för mig när jag beställde flera dagar sedan. Din hjälp såväl som din produkt är mycket lovvärt. Även om klänningen är lite lång, har jag ingen anledning till det eftersom min vänsklädare enkelt justerade det för mig. Min transaktion med dig har varit mjuk hela vägen. Tack för att du snabbt svarade på mina e-postmeddelanden. Alla dessa visar att du verkligen bygger rapport och skapar relationer med dina kunder och inte är en kall entreprenör.

Skriv en recension för slida/kolumn Chiffong Golvlång Huva/kåpa Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *