1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Klänningar för brudens mor
 6.  > 
 7. slida/kolumn Chiffong Golvlång Bateau/Båtringning Klänning för brudens mor

slida/kolumn Chiffong Golvlång Bateau/Båtringning Klänning för brudens mor

  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/22/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:
Beskrivning:

Om du letar efter en elegant klänning som kommer att se tidlös ut på foton, är denna mor till brudklänningen det perfekta valet för dig. Den här klänningen är tillverkad av det lyxiga chiffongtyget och har en sofistikerad bateau-halsringning och överdel som är utsmyckad med rynk och pärlor.
FORM: slida/kolumn
URRINGNING: Bateau/Båtringning
FÅLL/SLÄP: Golvlång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Draping, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Chiffong
Visad färg: As PictureProduktrecensioner: Skriv en recension

   2019/09/23 18:29:54
  Lisa
  Bra kvalitet, cool passform. Förbandet är underbart personligen. Min vän bar klänningen under deras löften förnyelse och det var samtalet om festen. Fantastisk service från Bridesire.

   2019/09/09 15:07:26
  Katharina
  Personalen här känner verkligen till sina saker! De var snabba att svara på alla mina frågor och de hjälpte mig att hitta min perfekta storlek också, vilket är något jag alltid har kämpat med lite. De gjorde upplevelsen lätt och stressfri för mig.

   2019/09/02 01:49:20
  Marcia
  Jag har alltid varit en lite knubbig tjej. Jag är självmedveten och hatar ärligt att behöva klä butik. Men skolan är speciell och jag ville ha en speciell klänning, oavsett hur mycket jag kämpar med shopping. Men de anställda här gjorde mig vacker. De hjälpte mig att välja ut den vackraste blå klänningen jag någonsin sett. Min prom var magisk och jag har dessa underbara anställda att tacka!

   2019/05/13 04:46:47
  LYNN
  Ett par av mina vänner har beställt från Bridesire. Vi alla älskar absolut det. Inga klagomål alls. Jag kommer definitivt att fylla min garderob från sina fashionabla outfits och kommer rekommendera det till alla!

   2019/05/03 03:40:31
  manon
  Jag köper klassiska klänningar från denna butik, och om du är förtjust i klassikerna så behöver du inte gå någon annanstans - lita på mig! Slutligen älskar min mamma mitt klädselval nu.

   2018/03/08 09:47:23
  Cynthia
  Eftersom jag redan har haft en dålig upplevelse i online shopping, var det sista jag någonsin köpte när jag var frenet och letade efter rätt brudtärna. Min bästa vän fick mig som hennes brudtärna i hennes kommande bröllop den här månaden i Brasilien. Jag letade redan efter vackra klänningar sedan februari, men jag kunde helt enkelt inte hitta den som får mig att känna mig och se mig säker och vacker. Det var då jag började shoppa på nätet då jag såg den här asymmetriska klänningen Aline i rosa rosa. Det var kärlek vid första ögonkastet för mig! Utan andra tankar tog jag omedelbart telefonen och ringde bridesire. Jag kände mig lugn eftersom repen var väldigt professionell för att hantera mitt samtal. Eftersom det var en anpassad klädsel tog samtalet ungefär en halvtimme, men allt gick smidigt. Klänningen anlände på det avtalade datumet och jag förväntade mig inte att det var väldigt stiligt och elegant. Sidogardinerna, detaljerna, och den asymmetriska som gjorde det så fantastiskt fantastiska. Bridesire, du gav mig en anledning att lita på online-shopping igen, men jag gör det bara med dig. Ja, jag kommer definitivt att köpa mer från dig i framtiden.

   2018/02/27 18:45:51
  sara
  Jag älskar Bridesire på grund av deras snabba leverans. Min klänning anlände fyra dagar tidigt vilket är bra eftersom om det hade något fel med det skulle jag fixa det före dagen jag skulle lägga på den. Jag föredrar att shoppa med dig igen utan att tveka. Killar detta är företaget att handla med.

   2018/02/11 23:34:44
  Jessica
  Min mamma överraskade mig förra månaden med en vacker chiffongräkt som perfekt formar med min spirande mage. Eftersom jag inte är fan av online-shopping, trodde jag inte henne först att hon faktiskt köpt objektet online. Men när hon visade mig den här webbplatsen och de transaktioner hon gick igenom för att placera ordern tänker jag nu på att få en kort klänning för min babys kommande dop.

Skriv en recension för slida/kolumn Chiffong Golvlång Bateau/Båtringning Klänning för brudens mor:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *