Tid:01/16-01/23
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Pajletter Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Pajletter Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Paljetter
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin, Pajletter
Visad färg:Svart, Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2017/12/28 23:33:44
  Gunilla
  Jag beställde min klänning från Bridesire en vecka innan min pojkvän födelsedagsfest. Jag ville inte göra honom besviken på sin speciella dag. Min klänning försökte inte att det kom fram i tid och med samma specifikationer som jag beställde. I min beställning begärde jag att jag skulle lägga till remsor till min klänning mot en extra kostnad och de gjorde det perfekt. Tack Bridesire. Klänningen var så passande med välförkortade band och klänningens hemlinje som matchade perfekt med mina lägenheter. Bridesire gjorde händelsen till en succé, jag kan inte sluta tacka dig.

   2017/11/15 20:59:21
  yaritza
  Jag är en lång kvinna som var välsignad med stora höfter. Jag skickade mina mätningar till en representant vid Bridesire eftersom jag behövde en klänning på en veckas tid. På fem dagar hade jag klänningen som var perfekt utformad för mig, faktiskt blev folk förvånade över hur det såg på mig. Alla höll på att kommentera att jag såg utmärkt ut. Jag är verkligen tacksam för Bridesire för att ha gjort min dag på den händelsen.

   2017/11/14 08:54:56
  cynthia
  Den för mycket glädje jag har fått mig att låta dig veta det här. Mitt bröllop var på en veckas tid och vi hade verkligen ingen aning om att hitta den bästa butiken för att köpa bröllopsklänningen. Då sa min bästa tjej att jag skulle kolla på Bridesire. Vi beställde omedelbart, och jag måste säga att klänningen var fantastisk. Varje sequin och rhinestone var väl belägen på klänningen. Mitt utseende i det gjorde även min man gå nötter. Bridesire är definitivt den bästa butiken om du letar efter en bröllops klänning.

Skriv en recension för slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Pajletter Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *