Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Elastiskt vävd Siden Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Elastiskt vävd Siden Balklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Spetsutsmyckningar på en klänning innebär en mer romantisk och hudfrämjande illusion av din kropp. Och med den här fantastiska balklänningen med en axelbandslös halsringning och ett kaskad satängtyg får du flytande rörelser vid varje steg. Det kommer också med slida silhuett och ett bälte i midjan.
FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Pärlbroderi, Spets
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Elastiskt vävd Siden
Visad färg:Rosa (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/12/13 14:22:37
  cindy i.
  The beauty of Bridesire is a variety of choices. They offer an overwhelming range of wedding dresses, prom dresses, and evening dresses based on price and other aspects. In short, there's something for every shopper at bridesire.com.

   2017/11/26 08:03:40
  Shawnice
  När jag hörde att min pojkvän kom på helgen bestämde jag mig för att ge honom en överraskning genom att klä sig elegant. Jag gick online för att leta efter den bästa platsen, av vilken jag bestämde mig för att beställa en kvällsklänning från Bridesire. Sammantaget är jag mycket imponerad av den levererade kvalitetsklänningen, och jag kommer inte tveka att köpa en annan från dem i hjärtat!

   2017/11/25 23:45:52
  Mark
  Jag fick en enkel cocktailklänning från dig förra månaden. Det var bara för 219,99€. Det var en enkel cocktail klänning men vackert sys. Jag fick också paketet en dag tidigare än förväntat. Kommer definitivt att beställa från dig igen.

   2017/11/18 05:35:17
  Bianca
  Förra månadens transaktion var min första transaktion med dig och du misslyckades med mig. Jag beställde en röd semesterklänning förra månaden och jag är väldigt specifik med avseende på detaljerna i min klänning. Jag nämnde att jag ville ha en röd med pärlor i bodice med sötnos halsringning. Jag sa också att längden på klänningen ska vara 25-30 cm från midjan till låren och att bröstet är B-kopp, men det är lite hårt jag kunde inte andas ordentligt. "Jag var tvungen att gå till skräddare och jag hade knappt en vecka att gå innan homecoming-partiet börjar. Det var en stressig vecka för mig eftersom ni inte tog hand om min order mycket bra.

Skriv en recension för slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Elastiskt vävd Siden Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *