Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Chiffong Elastiskt vävd Siden Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Chiffong Elastiskt vävd Siden Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Tillverkad av högkvalitativ chiffong och stretch satin, denna otroliga aftonklänning med en ärmlös design och axelbandslös halsringning är ett utmärkt val för ditt kommande speciella evenemang. Golvlängden kjolen flyter med en glänsande hög split som visar dina sexiga lår. Den känsliga rynkningen och skimrande kristallen pryder underbart underdelen.
FORM:slida/kolumn
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Kristalldetaljer, Volanger, Pärlbroderi, Skärp/band
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong, Elastiskt vävd Siden
Visad färg:Choklad (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/14 04:45:22
  rose
  Jag vill tacka Bridesire för att överträffa mina förväntningar när det gäller brudklänningar. Jag besökte nyligen webbplatsen och nästan alla mina vänner rekommenderade det. När jag tittade på brudklänningarna kunde jag se varför. Brudklänningarna såg elegant ut samtidigt som de var sexiga samtidigt. Jag är en retro chic i hjärtat så självklart graviterade jag mot de som liknade vintage stilklänningar. Jag hade redan blivit uppmätt av en släkting som var en sömnstress så jag visste mina mätningar. När klänningen anlände passar den mig perfekt. Jag behövde inte förändringar och pärlor på klänningen var fantastisk! Jag rekommenderade senare din butik till min kusin och hon var också glad. Hon köpte en brudtärna klänning och hon valde den rosa halsen ärmlös brudtärna klänning. Jag rekommenderar starkt Bridesire till alla som vill ha sofistikerade kläder för alla formella tillfällen. Denna butik erbjuder klänningar och skor till överkomliga priser och personalen är kunnig.

   2018/03/02 10:32:14
  gloria
  Wow! Bridesire är den bästa e-handelsaffären att handla från. Jag älskade dina tjänster och allra viktigaste mina bröllopsklänningar. Alla älskade det när jag gick nerför gången och efter bröllopet frågade de flesta damer som skulle gifta sig mig var jag köpte min. Jag skulle gärna shoppa med dig igen för min middag eller prom klä dig någon gång snart.

   2017/12/14 22:53:18
  Savanna
  Slutligen, online shopping med bra förpackning! Du vill ha bra förpackningar för en bröllopsklänning. Klänningen såg ut så bra som förpackningen.

Skriv en recension för slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Chiffong Elastiskt vävd Siden Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *