1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Slida/ Column Chiffong Telång Enkelaxlad

Slida/ Column Chiffong Telång Enkelaxlad

  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/22/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:
Beskrivning:

Det finns få klänningar som är så imponerande som den här chiffongbröllopsklänningen. Den här klänningen har en utklädd passform och en sensuell halsringning med en axel i kombination med rynkad utsmyckning och en enkel midja. Passformen är smickrande, men ändå bekväm och aldrig förträngande. Te-längd kjolen är härlig men ändå funktionell. Den ärmlösa designen ger klänningen extra spänning och skönhet.
FORM: slida/kolumn
URRINGNING: Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP: Telång
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Volanger, Draping
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Chic & Modern
TYG: Chiffong
Visad färg: ElfenbenProduktrecensioner: Skriv en recension

   2021/01/05 02:40:27
  Musaj
  After I made my selection, I inquired from Bridesire if they could embellish my dress. At first, I thought they would charge me highly, but they offered it as after-sale service. Just wow!

   2020/12/23 05:29:58
  amalia
  Hej bridesire.com, min cocktailklänning har kommit. Det är sött och luktar så trevligt att jag inte vill tvätta det eftersom det skulle få doften att försvinna innan jag vaggar på lördag. Tack för det killar.

   2020/12/15 06:38:06
  Karin
  Bridesire never disappoints, at least for me. I've bought different types of dresses from them without any issues. They sell items as advertised. No monkey business or cutting corners. You actually get what you order. Thanks, folks!

   2018/01/11 23:14:33
  lynnette
  Min erfarenhet med bridesire är inget annat än fantastiskt. Jag var i ett panickigt sätt att hitta de perfekta cocktailklänningarna förra månaden när jag kom in på hemsidan av en slump. Webbplatsen var verkligen användarvänlig och alla klänningarna var verkligen underbara. Jag fick syn på en pärla rosa asymmetrisk sötnos knä längd cocktail klänning. Det var verkligen vackert och det faktum att tyget var chiffong ger mig en försäkran om att jag inte skulle behöva oroa mig med mina oönskade små bulgar i midsektionen. Jag ställde omedelbart min order och representanten som fick mitt samtal underhöll mig väldigt bra och byggde upp rapport på vägen. När klänningen anlände är bodice ganska tätt, så jag var tvungen att skicka tillbaka den. Företaget skickade den perfekta produkten till mig på fyra dagar och det var verkligen underbart och det gjorde mig mycket glad att jag måste rekommendera bridesire till mina vänner och släktingar.

   2017/11/10 03:54:05
  Angela
  Det var min första gång att handla online. Jag handlade runt de berömda och ledande butikerna men priserna var inte praktiska. Det var tills jag kom till Bridesire att jag lade upp min order. Klänningen var bara så anmärkningsvärd gjord av hög kvalitet. Det var min väns bröllop och allt jag fick var positiva kommentarer på klänningen. Allt jag kan referera är Bridesire där kvalitet är nyckeln. Jag skulle besöka denna webbplats för någon annan order för en händelse. Så fantastiskt.

   2017/10/20 02:35:43
  Kathleen
  Jag letade efter en destination bröllopsklänning förra månaden. Jag och min fästman gifter sig i Honolulu, Hawaii i juni, och jag letade efter den perfekta stranden klänningen. Jag har aldrig riktigt upplevt att köpa något från Bridesire, men jag har hört en officemate säga att det är ett bra företag. Jag försökte kontrollera webbplatsen och jag blev bedövad av sitt brett utbud av destination bröllopsklänning. Jag hittade den här asymmetriska klänningen organza klänning med älskling hals och jag kunde inte ta mina ögon av det. Jag ringde företaget omedelbart och en mjuk talande representant svarade mitt samtal. Hon var så artig och snäll och tog mig enkelt igenom transaktionen. Jag gav henne mina behov och preferenser och hon försäkrade mig om att klänningen kommer att levereras om en månad. Klänningen kom säkert i en månad, men bodice var lite lös, så jag skickade tillbaka den till dem och krävde att de måste skicka den till mig på mindre än en vecka. Återigen kom klänningen på mindre än en vecka och den här gången glädde de mig eftersom det redan är perfekt och de gav mig också en matchande slöja!

Skriv en recension för Slida/ Column Chiffong Telång Enkelaxlad:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *