Tid:03/06-03/13
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Slida/ Column Chiffong Telång Enkelaxlad

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Slida/ Column Chiffong Telång Enkelaxlad

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: slida/kolumn
URRINGNING: Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP: Telång
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Volanger, Draping
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Chic & Modern
TYG: Chiffong
Visad färg: Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/01/11 23:14:33
  lynnette
  Min erfarenhet med bridesire är inget annat än fantastiskt. Jag var i ett panickigt sätt att hitta de perfekta cocktailklänningarna förra månaden när jag kom in på hemsidan av en slump. Webbplatsen var verkligen användarvänlig och alla klänningarna var verkligen underbara. Jag fick syn på en pärla rosa asymmetrisk sötnos knä längd cocktail klänning. Det var verkligen vackert och det faktum att tyget var chiffong ger mig en försäkran om att jag inte skulle behöva oroa mig med mina oönskade små bulgar i midsektionen. Jag ställde omedelbart min order och representanten som fick mitt samtal underhöll mig väldigt bra och byggde upp rapport på vägen. När klänningen anlände är bodice ganska tätt, så jag var tvungen att skicka tillbaka den. Företaget skickade den perfekta produkten till mig på fyra dagar och det var verkligen underbart och det gjorde mig mycket glad att jag måste rekommendera bridesire till mina vänner och släktingar.

   2017/11/10 03:54:05
  Angela
  Det var min första gång att handla online. Jag handlade runt de berömda och ledande butikerna men priserna var inte praktiska. Det var tills jag kom till Bridesire att jag lade upp min order. Klänningen var bara så anmärkningsvärd gjord av hög kvalitet. Det var min väns bröllop och allt jag fick var positiva kommentarer på klänningen. Allt jag kan referera är Bridesire där kvalitet är nyckeln. Jag skulle besöka denna webbplats för någon annan order för en händelse. Så fantastiskt.

   2017/10/20 02:35:43
  Kathleen
  Jag letade efter en destination bröllopsklänning förra månaden. Jag och min fästman gifter sig i Honolulu, Hawaii i juni, och jag letade efter den perfekta stranden klänningen. Jag har aldrig riktigt upplevt att köpa något från Bridesire, men jag har hört en officemate säga att det är ett bra företag. Jag försökte kontrollera webbplatsen och jag blev bedövad av sitt brett utbud av destination bröllopsklänning. Jag hittade den här asymmetriska klänningen organza klänning med älskling hals och jag kunde inte ta mina ögon av det. Jag ringde företaget omedelbart och en mjuk talande representant svarade mitt samtal. Hon var så artig och snäll och tog mig enkelt igenom transaktionen. Jag gav henne mina behov och preferenser och hon försäkrade mig om att klänningen kommer att levereras om en månad. Klänningen kom säkert i en månad, men bodice var lite lös, så jag skickade tillbaka den till dem och krävde att de måste skicka den till mig på mindre än en vecka. Återigen kom klänningen på mindre än en vecka och den här gången glädde de mig eftersom det redan är perfekt och de gav mig också en matchande slöja!

Skriv en recension för Slida/ Column Chiffong Telång Enkelaxlad:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *