Tid:11/28-12/05
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Slida/ Column Chiffong Fyrkantig Golvlång Empire Mamma kläder Lång ärm

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Slida/ Column Chiffong Fyrkantig Golvlång Empire Mamma kläder Lång ärm

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: slida/kolumn
URRINGNING: Fyrkantig
FÅLL/SLÄP: Golvlång
ÄRMLÄNGD: Lång ärm
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Spets
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Chic & Modern, Glamorous & Dramatic
TYG: Chiffong
Visad färg: Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/15 20:54:46
  EDLIRA
  Min dotter var 18 år och vi skulle göra henne lycklig. Jag gick online och letade efter en webbplats som skulle göra en unik prom klänning som skulle passa. Mina instinkter gjorde att jag valde Bridesire, och jag beställde med de mätningar som ingår. Inom två dagar var klänningsklänningen levererad och förvånansvärt nog, inga förändringar behövdes. Kudos Bridesire för den fantastiska klänningen!

   2018/03/10 23:48:27
  Sven
  Bridesire gjorde mina bröllopsdrömmar i uppfyllelse. Jag stod inför dilemmaet med att ha en begränsad budget. Jag var tvungen att bestämma om jag ville spendera all min budget på en designerklänning eller köpa några formella klänningar till brudens duschar och middagar före bröllopet. Priserna på Bridesire gjorde det möjligt för mig att bära flera vackra klänningar. A-Line Princess Scoopneck-stilen var min favoritdesign. Jag köpte denna stil i olika längder för olika tillfällen. Jag hade på sig knälängdsklänningen till min bruddusch, och jag hade te längd på repetitionsmiddagen. Nästa dag var det dags för den stora uppenbarelsen. Jag hade samma stil i en golvlånga kappa. För receptionen gick jag lite mer flirty och dansade kvällen bort i en hög-låg kappa. Bridesire gjorde det möjligt för mig att se utsökt och inte gå i skuld. Tack så mycket.

   2017/12/08 16:28:03
  Filippa
  Jag är alltid tvivelaktig om att beställa saker online. Men efter att ha blivit övertygad av min syster lägger jag en order på en kvällsklänning. Klänningen anlände före tiden och skräddarsydningen var perfekt, inte glömmer kvaliteten. När jag äntligen bar det på helgen var jag trött på att bli tillsagd hur vacker jag var i den. Definitivt Bridesire har vänt sig till min favorit kläd shopping plats!

Skriv en recension för Slida/ Column Chiffong Fyrkantig Golvlång Empire Mamma kläder Lång ärm:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *