Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Sjöjungfru
 6.  > 
 7. sjöjungfrun/Trumpet Spets Tyll Hovsläp Hög hals

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

sjöjungfrun/Trumpet Spets Tyll Hovsläp Hög hals

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Glamorösa spetsapplikationer och en fantastisk sjöjungfru-silhuett är bara några av de detaljer som gör denna bröllopsklänning enastående. Denna vackert och underbart utformade bröllopsklänning är ett perfekt val för alla brudar som vill se fantastiska ut på sin bröllopsdag. Den har många fantastiska funktioner, inklusive en hög halsringning och en låg öppen rygg med dold dragkedja, ärmlös topp och glänsande pärlpynt. Denna bröllopsklänning kan bäras både i receptionen och under bröllopsceremonin.
FORM: sjöjungfrun/Trumpet
URRINGNING: Halterneck, Hög hals
FÅLL/SLÄP: Hovsläp
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Spets, Rosetter
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Elegant & Luxurious
TYG: Satin, Tyll
Visad färg: Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/22 21:01:09
  Perri
  Shopping för kläder och skönhets tillbehör är en idé att jag välkomnar någon dag. Jag vet att många kvinnor gör det också, och det är därför jag vill dela med dig av mina erfarenheter vid Bridesire. Jag har aldrig bättre shoppingupplevelse än jag gör när jag handlar på Bridesire. Representanterna som arbetar i affären är mycket vänliga. De är inte bara där för att sälja men också se till att de säljer dig en klänning som passar dig och inte genera dig istället. Kort sagt, de har alltid ditt bästa intresse i hjärtat. I över ett år har jag shoppat på Bridesire och jag har bara bra erfarenheter att dela med mig.

   2018/03/07 05:33:47
  Giulia
  Jag har sett några personer som ger dig negativa recensioner men jag vill säga att de inte önskar det bästa för dig och om något hände med att det beror på fel kommunikation. Du är den bästa webbutiken att köpa från. Jag älskar min klänning så mycket.

   2017/12/28 06:08:59
  Vanessa
  Så, min prom klänning förstördes på mig och jag hade inte nog att köpa en annan i butiken, så jag surfar runt för lite hjälp online när jag sprang in i Bridesire. Jag hittade några klänningar jag gillade att jag kunde få och valde en. Det kom precis i tid. Det såg bra ut och jag önskar att jag hittade det här först.

Skriv en recension för sjöjungfrun/Trumpet Spets Tyll Hovsläp Hög hals:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *