Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Sjöjungfru V-ringad Svepsläp 3/4-dels ärm Spets

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru V-ringad Svepsläp 3/4-dels ärm Spets

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

För varje brud som letar efter den perfekta sjöjungfrubröllopsklänningen är den här klänningen alternativet för dig. Den här klänningen har en lockande och sexig v-ringning, applikationsutsmyckningar som lyser och fängslar och ett unikt svep, både elegant och klassiskt. Klipp ut för att krama dina kurvor och smickra din kropp, den här klänningen är tänkt att få någon att se helt fantastisk ut.
FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Svepsläp
ÄRMLÄNGD:3/4-dels ärm
UTSMYCKNING:
RYGGDETALJER:Spets-up
Helt fodrad:Ja
TYG:Spets
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/31 03:07:34
  Erika
  Min man köpte mig en kungblå middagsklänning till min födelsedagsfest. Jag såg så ung och fantastisk ut under hela festen, för att inte glömma hur alla beundrade mig.

   2019/06/26 20:24:50
  Jody
  Jag fick min klänning för mitt engagemang, klänningen gjorde just att bilderna skulle bli bra. Tack team för de otaliga omprövningar du var tvungen att göra för att tillfredsställa mig. Kommer alltid vara en lojal kund. Kommer definitivt att komma till min brudklänning också.

   2019/06/03 11:02:33
  Tobias
  Detta är en bra hemsida för att handla om du är på en budget och du behöver fantastiska klänningar. Jag kommer alltid tillbaka för mer. De har moderns design, och allt de säljer är snyggt. Sorten är också bra. Jag rekommenderar alltid dem till mina vänner, och de har aldrig blivit besvikna.

   2019/05/10 19:45:15
  Linda
  Min prom har gjorts minnesvärd bara på grund av Bridesire. Jag har ingen aning om vad jag skulle ha gjort utan deras hjälp. Klänningen jag beställde var helt vacker. Och klänningen fick mig att känna mig som den finaste tjejen där ute!

   2019/04/24 23:49:50
  Jessica
  Stor lycka här borta !! Du gjorde ett bra jobb Bridesire. Vi är alla nöjda med klänningarna du levererade till oss. De är verkligen vackra.

   2019/04/12 12:03:07
  Allegra
  Klänningen gjorde en utmärkt klädsel för mig Bridesire. Jag är väldigt stolt över dina människor. Vi ses nästa gång jag vill ha en annan.

Skriv en recension för Sjöjungfru V-ringad Svepsläp 3/4-dels ärm Spets:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *