Tid:09/19-09/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Sjöjungfru
 6.  > 
 7. Sjöjungfru V-ringad Kapellsläp Ärmlös Satin Spets

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru V-ringad Kapellsläp Ärmlös Satin Spets

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Kapellsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin, Spets
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/01/22 10:53:07
  Tiziana
  Hej killar, jag vill tacka för dina pålitliga tjänster när det gäller att hantera dina kunders behov. Förrän på min gymnasiet var jag ganska förvirrad över var jag skulle hitta den perfekta klänningen som passade mina behov. Min kusin rekommenderade att jag provar Bridesire, och det här har varit överlägset en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Klänningen skräddarsys för att passa mina behov, och de var också stödjande nog för att ge mig konsulttjänster. Tack, killar och jag kommer snart tillbaka för en bröllopsklänning.

   2017/12/23 05:03:48
  Marsha
  Att hitta en bröllopsklänning var ett verkligt problem för mig. Jag hade sett nästan överallt och mina hopp om att hitta den bästa klänningen döpte. Men min bästa vän rådde mig att prova Bridesire och vi bläddrade samlingen av klänningar tillsammans. Slutligen hittade jag den perfekta klänningen och är så nöjd med servicen.

   2017/12/04 03:00:44
  Cannan
  Bridesire lyfter baren för eleganta kvinnors klänningar. Efter att ha rekommenderats till mig av en mycket bra vän av mig, bestämde jag mig för att kolla in dem. Bridesire är den verkliga affären när det gäller damer outfits, precis klänningar. Jag var bortblåst i sin onlinebutik, som var fylld med en smakfull samling bröllopsklänningar, promklänningar och kvällsklänningar. Jag gillar min nya aftonklänning och jag ser fram emot att beställa en annan bit snart.

Skriv en recension för Sjöjungfru V-ringad Kapellsläp Ärmlös Satin Spets:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *