Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. Sjöjungfru V-ringad Golvlång Ärmlös Satin Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru V-ringad Golvlång Ärmlös Satin Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Draped
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Silver (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/04/08 22:59:31
  nima
  För en vecka sedan beställde jag en grön brudtärna klänning från din butik och när jag fick det var jag nöjd med det. Din hemsida var lätt att navigera och jag var också nöjd med priserna. En annan bra sak om din butik är den utmärkta kundtjänsten. Jag skickade ett email angående min beställning och frågan löstes omedelbart. Jag gillade det varierade urvalet av brudtärna klänningar på din hemsida och jag köpte nästan mer än en. Priserna var rimliga och jag såg andra typer av klänningar för andra tillfällen som såg underbara ut. Min systerdotter quinceanera kommer upp och jag rekommenderade bara din sajt till min syster. Quinceanera klänningarna på din sida såg elegant ut och jag rekommenderade specifika till min syster. Sammantaget skulle jag rekommendera din webbplats till andra och tack för ett bra jobbat jobb.

   2018/01/06 17:44:01
  Yvonne
  Jag är mycket imponerad av de kvalitetsklänningar som Bridesire erbjuder, och jag kan inte sluta stirra på min vackra promklänning som de levererade säkert till mig från sina butiker. Blommarklänningen var väl passande och det förbättrade också mina kurvor i enlighet med detta. Min prom datum var också så imponerad av mitt unika utseende, och kunde inte motstå att stirra och le åt mig. Jag måste också säga att klänningen vann mig hjärtat av mitt datum, eftersom han inte kommer sluta prata om hur underbar jag tittade. Han är stolt över mig, och vi är så nära varandra som tidigare. Jag kommer alltid shoppa på Bridesire.

   2017/12/12 08:53:51
  Christopher
  Efter den erfarenhet jag tidigare hade med online shopping webbplatser, lovade jag aldrig igen att prova en. Det tog mig därför mycket övertygande från min bästa vän för att prova Bridesire. Eftersom hon kan tippa ibland, gav jag in och bestämde mig för att ge det ett sista försök. I motsats till mina förväntningar var Bridesire inte som någon annan shoppingplats. De är väldigt organiserade på sättet att hantera sina kunder, leverera sina produkter och priserna är laskvänliga. Jag kan inte tro att jag köpte en äkta kvällsklänning till ett pris jag inte ens kunde tänka om. Det var en bra affär. Tack Bridesire.

Skriv en recension för Sjöjungfru V-ringad Golvlång Ärmlös Satin Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *