Tid:10/24-10/31
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. Sjöjungfru V-ringad Ärmlös Spets Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru V-ringad Ärmlös Spets Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
MIDJA:Naturlig
UTSMYCKNING:With Spets
TYG:Spets
RYGGDETALJER:Bar rygg
Nettovikt:2Kg
Fraktvikt:2.5KgBearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/12 01:04:55
  Jesse
  Jag älskade den subtila traditionella designen av den här klänningen. Älsklingshalsringning, guldbroderi och korsettstomme var exakt vad jag ville ha. Även om jag var tvungen att förkorta remmarna lite var jag generellt imponerad av klänningen.

   2020/03/01 04:24:28
  Zdenka
  Alla mina aftonklänningar för min familj beställer jag av dig. Jag har tre döttrar och en fru, och jag föredrar att beställa kvällsklänningar online. Din plattform gör det enkelt eftersom jag kan sitta ner med dem och jämföra de olika klänningarna, varefter vi beslutar om det bästa. Prissättningen är rättvis, vilket till och med motiverar mig att beställa från dig ofta.

   2020/01/25 12:40:01
  Crina
  Den här klänningen är fantastisk, och kvaliteten är enastående. Jag förväntade mig inte att de skulle vara mycket nöjda och förvånade. Jag beställde min klänning snart från mitt bröllop och kunde få den på tio dagar! Kundtjänsten var också tålamod och hjälpsam med alla mina frågor och problem eftersom jag ville ta emot klänningen i tid. Jag är mycket tacksam för ljuset i rutan som fick mig att känna mig så vacker på min stora dag.

   2019/10/07 01:17:32
  Sm
  Jag har köpt klänningar från flera ställen, men du sticker ut med att erbjuda kvalitetsklänningar. Jag kommer att hålla mig till din butik på grund av den höga kvaliteten.

Skriv en recension för Sjöjungfru V-ringad Ärmlös Spets Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *