Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. Sjöjungfru Halterneck Svepsläp Ärmlös Tyll Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru Halterneck Svepsläp Ärmlös Tyll Balklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Inramningen av modern romantik, den här balklänningen har elegant spetsbroderi och applikationer på en sjöjungfru silhuett kjol. Ett vackert spetsat, svept längdtåg kompletterar ytterligare denna luftiga och lätta klänning. Halterneckningen medföljer den naturliga midjan och det lätta tyllet tyger lätt och blir en glänsande dragningskraft.
FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:Halterneck
FÅLL/SLÄP:Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Applikation, Spets, Delad front
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Tyll
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/04/03 14:56:40
  Tove
  Det känns som många kvällsklänningar idag ser alla likadana ut. Några av dem ser i princip ut som de har målats på. Bridesire erbjuder faktiskt klänningar som har någon form och form till dem. Det är trevligt att se alla dessa eleganta klänningar.

   2018/03/29 07:13:25
  Veerle
  Jag kommer inte att tveka att göra efterföljande inköp från Bridesire och rekommendera det till dem som vill köpa sina klänningar på grund av sina kvalitetsprodukter. För att lägga till detta är Bridesires produktpriser relativt låga jämfört med andra butiker som hanterar samma produktlinje. Bra jobbat!!

   2017/11/30 18:17:52
  Ritta
  Visst hade jag mina tvivel på Bridesire men till min förvåning kom du fantastiskt fram. Tack till dig hittade jag min bästa kvällsklänning till dags dato. Vid ankomsten kunde jag inte tro att den ordning jag hade lagt på en rosa klänning faktiskt var min. Tidigare hade jag problem med att välja en kvällsklänning som passar min kroppstyp online. Ofta skickade försändelserna inte bra på mig Jag var tvungen att göra flera ändringar för att göra den perfekta passformen. Användning av din webbplats är användarvänlig och gör det enkelt att optimera en idealisk klänning. Jag kunde bara inte sluta älska på min klänning. Faktum är att jag stirrar på just nu.

Skriv en recension för Sjöjungfru Halterneck Svepsläp Ärmlös Tyll Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *