Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. Sjöjungfru Halterneck Golvlång Hovsläp Ärmlös Chiffong Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru Halterneck Golvlång Hovsläp Ärmlös Chiffong Balklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Visa din coola stil i denna högt rankade ärmlösa chiffongklänning. Walk-in elegans på den här klänningen som har en grimma halsringning på en bodice. Hela klänningen är designad med kristall och har en öppen rygg. Den har en naturlig midja och en sjöjungfru kjol som flyter mjukt till golvet och har ett svepande tåg.
FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:Halterneck
FÅLL/SLÄP:Golvlång, Hovsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Kristalldetaljer, Korsvis
RYGGDETALJER:Bar rygg
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/23 00:45:44
  Inez
  Måste säga att klänningen jag fick från det här företaget var sensationell när det gäller kvalitet, särskilt när det är lågt pris som beaktas. Skickades snabbt och ankom i orörd skick och skulle köpa från igen.

   2020/03/04 19:12:25
  Cindy
  Tack för ditt snabba stöd. Jag var inte säker på kvaliteten och andra aspekter av klänningen eftersom det var min första beställning från dig. En av dina experter på supportteamet tog sig tid att vägleda mig. Erfarenheten var stor. Jag uppskattar att jag köper aftonklänningen från dig.

   2019/12/06 13:35:01
  Marianges
  Den här butiken är otrolig! En vän rekommenderade Bridesire till mig, och jag beklagar inte att jag besökte webbplatsen. Jag blev förvånad över att hitta ett stort urval av unika klänningar för varje tillfälle. Jag köpte några klänningar till mig själv.

   2019/07/20 07:11:32
  Giuseppina
  Perfekt transaktion hela vägen. Filtret är så användbart när du letar efter stilen jag vill ha. Jag älskar att klänningarna är gjorda för beställning så det finns inget problem med att vara ur min storlek. Tack för den fantastiska shoppingupplevelsen!

   2019/06/07 21:35:55
  Karen
  Bridesire har alltid levererat bortom mina förväntningar. Deras klänningar är vackra, och priserna är rimliga. De har ett brett utbud av mönster och färger, och deras klänningar passar riktigt bra. Jag är mycket imponerad och rekommenderar helt webbplatsen till alla.

   2019/05/04 16:38:15
  Janice
  Klänningarna här är så bra att färgen inte har bleknat efter flera sköljningar och tyget är fortfarande solidt. Jag kommer definitivt köpa fler kläder från Bridesire.

   2019/05/03 17:19:35
  Lucrezia
  Min produkt levererades igår, och jag var så lättad när jag fick reda på att en nätbutik "finns" existerar där jag kan hitta klänning av min storlek. Det blir väldigt sjukt när du har problem med att hitta den rätta på nätet, men Bridesire har gjort shopping enklare för mig!

   2019/05/01 23:37:42
  Claudia
  De levererar den kvalitet de lovar, och för en shopaholic som jag är det mest viktigt. När jag har ett speciellt tillfälle som kommer framåt föredrar jag att köpa en klänning från Bridesire.

Skriv en recension för Sjöjungfru Halterneck Golvlång Hovsläp Ärmlös Chiffong Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *