Tid:01/16-01/23
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. Sjöjungfru Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Taft Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Taft Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Paljetter, Pärlbroderi, Spets, Volanger, Draped
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Taft
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/23 17:15:34
  Andreas
  Under min sons bröllop beställde jag en order i Bridesire för en klänning. Jag använde möjligheten till anpassad storlek på beställning. Jag använde min bästa skräddare för att få mina mätningar bra gjort. Jag skickade sedan mätningarna till Bridesire och min klänning blev passande som en handske. Kunderna bör försöka detta alternativ, särskilt de som är osäkra med storlekar. Även längden var så perfekt. De är också tillgängliga för att chatta en på en medan du beställer. Jag älskar Bridesire och det är från vet min onlinebutik.

   2018/01/05 06:25:52
  MAHA
  Mitt första datum någonsin med min framtida make var att vara på en veckas tid. Så jag tog mina specifika mätningar och beställde en klänning på Bridesire. Jag kunde inte gömma glädjen när klänningen kom en dag tidigare än förväntat. Men det bästa var när jag var tvungen att öppna det paketet och prova det. Det var faktiskt gjort enligt mina mätningar, bokstavligen Jag såg aldrig några fel på den. Bra arbete Bridesire, och fortsätt!

   2017/11/07 22:10:06
  Demetra
  Titta på vad andra människor har att säga om Bridesire, jag kunde inte hålla med mig mindre. Ingen webbsida som ger bättre tjänster som Bridesire när det gäller brudklänningar och någon annan typ av klänningar. Vad som är mer fantastiskt om denna webbutik är att de alltid ställer kundernas behov först. För att säga sanningen, handlar de flesta kvinnor runt om i min butik på den här butiken och har aldrig hört att jag ens klagar. Bridesire är helt enkelt toppklass.

Skriv en recension för Sjöjungfru Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Taft Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *