Tid:05/23-05/30
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Sjöjungfru Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Spets Satin Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Sjöjungfru Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Spets Satin Klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Sjöjungfru
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Spets, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Spets, Satin
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/17 07:58:21
  Anna Maria
  Generellt sett kan jag ge den här klänningen en 4,5 stjärna. Materialet, montering och design var exakt vad jag ville ha. Jag hade bara ett problem med en försening av det förväntade leveransdatumet. Jag lyckades fortfarande bära det för min brors bröllop.

   2020/03/30 04:14:20
  george
  En första e-handelsbutik som garanterar snabb frakt och noggrann förpackning, deras kundservice finns också och klänningarna är bekväma och tillverkade av högkvalitativt tyg, kommer att se till att du är nöjd till fullo.

   2020/01/12 22:15:39
  Jörg
  Deras erbjudanden och rabatter är det inte att missa. Hur kan du spara och se bra ut samtidigt? Det är Bridesire för dig. De ser till att när du lämnar deras butik är du inte bara glad men nöjd. Detta är ett måste för alla.

   2019/07/18 01:07:50
  Dilan
  Webbplatsen var så användarvänlig att min 70-åriga mormor kunde välja en speciell klänning för min bröllopsdag. Tack för den enkla, smidiga transaktionen. Jag rekommenderar din butik till vänner och familj.

   2019/07/11 12:17:54
  Katrin
  Jag var lite nervös om att beställa en klänning på nätet. Jag hörde skräckhistorier om kläder som inte passade bra, var av dålig kvalitet eller anlände sent och skadade. Min klänning kom i tid, välpackad och passar perfekt!

   2019/06/05 00:31:39
  Nancy
  Jag har alla mina favorit klänningar från dessa killar. De har en så anmärkningsvärd sort det är svårt att välja en. Klänningarna finns i flera färger, och priserna är supervänliga. Mycket rekommenderat.

   2019/05/23 22:46:02
  Joanne
  Jag köpte min promkjole från dessa killar i fjol och pojke, du borde ha sett mig! Det är verkligen elegant, och kvaliteten är stor. Plus de har ett brett utbud att välja mellan. De har överkomliga priser också.

   2019/05/12 09:27:00
  roldy
  Jag hade inte tro på att handla på nätet, men Bridesire har helt förändrat min uppfattning om online shopping. Jag kommer definitivt att köpa igen.

   2019/05/02 11:44:09
  Angela
  Nyligen köpt min bröllopsklänning från Bridesire. Otroligt varierande att välja mellan. Jag kommer säkert att besöka igen för andra klänningar.

   2019/04/16 01:46:44
  Angela
  Den som behöver någon typ av dressing, kan beställa dem med Bridesire. De tjänar bäst. Jag hade en erfarenhet av dem. Det var bra!

   2019/04/15 02:41:50
  cecilia
  Ser fram emot att köpa några fler klänningar. Jag ska göra min beställning när jag är betald. Dina motiv är verkligen fantastiska. Jag vill ha mer och mer !!

Skriv en recension för Sjöjungfru Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Spets Satin Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *