1. Hemsida
 2.  > 
 3. Kommentarer

Newsletter

Få uppdateringar, erbjudanden och specialerbjudanden informationen. Prenumerera idag!

Kommentarer

Visa 1 till 25 (av 924 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beskrivning: Jag beställde min beställning, mindre än 21 dagar till mitt bröllop. Det var en enorm risk och skulle inte råda någon att köra så sent med sina bröllopsförberedelser. Men gudarna var på min sida, klänningen passade som en söt dröm. Jag var fantastisk och jag tackade Bridesire för att ha varit angelägen om storlekar och hållit sitt ord när det gäller leveranser.
  Datum läggas: 17-08-2019
  Av: Sandra


 • Beskrivning: De rimliga priserna lockade mig. Men jag var också desperat efter en vacker bröllopsklänning. När jag såg vad Bridesire hade till salu älskade jag den här klänningen det ögonblick som jag såg att jag beställde omedelbart min beställning. Varje brud som letar efter en unik klänning, handla här och du kommer inte ångra.
  Datum läggas: 17-08-2019
  Av: Nenita


 • Beskrivning: När jag beställde min klänning var jag lite skeptisk. Jag har haft otäcka upplevelser med online-shopping. Men till min överraskning levererades klänningen och inkluderade en underkläder för att ge en perfekt form. Jag rekommenderar dem starkt för att vara ärliga och snabba i sina tjänster.
  Datum läggas: 17-08-2019
  Av: Marie


 • Beskrivning: Som en modell i plus-storlek mötte jag utmaningar när jag skulle hitta rätt klänning. Jag vet om kläddesign och kvalitet, så när jag såg vad Bridesire sålde, hoppade mitt hjärta över en takt. Varje klänning var fantastisk, och jag väljer A-design klänningar, med vackra utsmyckningar.
  Datum läggas: 17-08-2019
  Av: Michele


 • Beskrivning: Jag visste exakt vad jag ville ha på mitt bröllop, men priset var för högt. När jag hittade den här bröllopsklänningen till ett bra pris i Bridesire, bestämde jag mig för att riskera att köpa online; Jag är glad att jag gjorde det.
  Datum läggas: 16-08-2019
  Av: Deborah


 • Beskrivning: Jag åkte till Bridesire för att passa min klänning. Det var därför jag var den vackraste kvinnan i mitt bröllop. Min klänning är unik och jag är fortfarande kär i den. Jag är säker på att jag kommer att bära den igen, kanske under ett av mina framtida årsdagar; Jag rekommenderar denna brudbutik för en perfekt bröllopsklänning.
  Datum läggas: 16-08-2019
  Av: Angela


 • Beskrivning: Jag är en kort tjej och de flesta bröllopsklänningar jag hittade var för långa för mig. Jag hade tur att hitta den här och mina gästers komplimanger var oändliga. De kunde inte tro att jag köpte den online. Jag rekommenderar den här butiken till andra brudar att vara.
  Datum läggas: 16-08-2019
  Av: Olga


 • Beskrivning: Jag var tvungen att skicka tillbaka den första klänningen eftersom den var för snäv för mig runt höfterna. Damen pratade med var snäll och extremt artig, hon rådde mig att göra en ny beställning och överraskande fick jag min klänning den dagen hon hade lovat. Min shoppingupplevelse med dem var stressfri.
  Datum läggas: 16-08-2019
  Av: Karen


 • Beskrivning: Just när jag tappade hoppet om att hitta min drömbröllopsklänning kom jag över Bridesire. Min systers vän rekommenderade det och det gjorde inte besviken. Det bröt vackert i botten; Jag kan sluta titta på mig bröllopsfoton.
  Datum läggas: 15-08-2019
  Av: Alessia


 • Beskrivning: Kvaliteten på klänningen är fantastisk. Jag älskar det, och det är värt varje öre jag betalade för. Bridedesire-teamet var så bekymrade och följde för att veta om jag hade det bra med en klänning eller ville välja en annan. Jag ska definitivt handla här igen.
  Datum läggas: 15-08-2019
  Av: Lauren


 • Beskrivning: När jag började den här bröllopsklänningen tyckte jag att priset var för bra för att vara sant. Men jag var säker på att jag ville ha mitt bröllop. Det var för snävt, bad dem att göra några förändringar, vilket de gjorde, och det passade som ett handske. Jag sparat pengar och såg fantastisk ut på min d-dag.
  Datum läggas: 15-08-2019
  Av: Lori


 • Beskrivning: Jag var den lyckligaste bruden med kurvor som visade sig utan ansträngning. Att välja den här klänningen var det bästa beslutet jag tog under mina bröllopsförberedelser och butiken levererade i tid. Tack, Bridesire.
  Datum läggas: 15-08-2019
  Av: Bernd


 • Beskrivning: Det var otroligt; bröllopsklänningen var exakt vad jag såg och blev förälskad i. Allt jag gjorde var några förändringar för perfekt passform. Den snabba leveransen var anmärkningsvärd, och jag vill behålla klänningen för min dotter, den är så underbar!
  Datum läggas: 14-08-2019
  Av: tamara


 • Beskrivning: Jag har inget annat än beröm för dig eftersom jag har bära mina klänningar i tre år och det ser fortfarande nytt ut. Jag litar på dina produkter. Jag kommer att köpa fler klänningar från dig.
  Datum läggas: 14-08-2019
  Av: francesca


 • Beskrivning: En vän riktade mig till Bridesire webbplats för att köpa min bröllopsklänning. Jag har inga beklaganden eftersom jag nu har min vackra klänning med mig. Jag kommer att ringa tillbaka för fler tjänster.
  Datum läggas: 14-08-2019
  Av: Iben


 • Beskrivning: Vilken klänning av hög kvalitet? Det behövde inte förändringar, allt gjorde är att få ett högklackat par skor och jag var bra att gå. Kundsupporten svarade på mina meddelanden i tid tills jag fick klänningen. Jag är glad och rekommenderar dem starkt.
  Datum läggas: 14-08-2019
  Av: Gail


 • Beskrivning: Klänningarna har kvalitetsstruktur och produkterna är alla fantastiska. Detta är den bästa webbplatsen för att köpa klänningar. Jag gillar dina arbetare när de är välkomna och jordnära.
  Datum läggas: 13-08-2019
  Av: Natalia


 • Beskrivning: Jag har köpt dussintals klänningar under de senaste tre åren. Jag är tacksam att det inte finns en enda dag som du låter mig. Jag ser till att köpa från dig i många år till.
  Datum läggas: 13-08-2019
  Av: Hope


 • Beskrivning: Mitt företag har verkligen vuxit på grund av smaken och urvalet i Bridesire. Många människor litar på min verksamhet på grund av kvalitetsklänningar. Tack Bridesire för att du har gjort det möjligt.
  Datum läggas: 13-08-2019
  Av: Brandy


 • Beskrivning: Att få en passande klänning nuförtiden har blivit en trött sak. Jag tackar Bidesire när de ser till att de har alla storlekar klänningar. Jag är tacksam för att du aldrig har besviken mig när jag besökte webbplatsen för att shoppa.
  Datum läggas: 13-08-2019
  Av: lonneke


 • Beskrivning: Jag hade nyligen en fråga om en skräppost-webbplats. Tack för kundtjänsten eftersom de alltid är på topp för att säkerställa att de svarar på kundens frågor. Jag är tacksam.
  Datum läggas: 12-08-2019
  Av: Maria


 • Beskrivning: Jag hade nyligen tappat intresset för stil eftersom jag hittade liknande klänningar på olika webbplatser. Jag blev förvånad när jag besökte din webbplats och jag hittade väldigt olika vackra klänningar. Min kärlek till stilar har vaknat i mig.
  Datum läggas: 12-08-2019
  Av: Andrea


 • Beskrivning: Jag hade en fest att delta och jag saknade en klänning att ha på mig. Jag köpte en från Bridesire och var överallt orolig för om det skulle komma till mig i tid. Jag är tacksam över att jag på en vecka fick klänningen. Jag är tacksam.
  Datum läggas: 12-08-2019
  Av: Angelina


 • Beskrivning: Jag köpte nyligen en väldigt klassisk klänning och ett rimligt pris. Alla människor i staden beundrar det och hänvisar till mig som stadens drottning. Jag är väldigt glad och tacksam. Med tillstånd av Bridesire.
  Datum läggas: 12-08-2019
  Av: SILVIA


 • Beskrivning: Jag bad dig göra mig en klänning som; små förändringar från klänningarna på displayen och gjorde det utan att tveka. Jag är väldigt tacksam och väldigt glad i den här klänningen. Tack Bridesire för att du är ett pålitligt företag.
  Datum läggas: 11-08-2019
  Av: Wolfgang

Visa 1 till 25 (av 924 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next