1. Hemsida
 2.  > 
 3. Kommentarer

Newsletter

Få uppdateringar, erbjudanden och specialerbjudanden informationen. Prenumerera idag!

Kommentarer

Visa 1 till 25 (av 2033 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6... Next  

 • Beskrivning: Jag är 4'8, och de flesta klänningar som jag hittade i de lokala bröllopsbutikerna var antingen för långa eller stora för mig. Jag uppskattar den anpassade klänningen du skickade. Det var vackert.
  Datum läggas: 07-04-2020
  Av: tatiana


 • Beskrivning: Jag älskar hur den här klänningen accentuerar min form. Som en kurvig kvinna var jag försiktig med att köpa en bröllopsklänning på nätet, men jag älskade hur ditt team arbetade mig för att anpassa en klänning som jag gillade.
  Datum läggas: 07-04-2020
  Av: Lisa


 • Beskrivning: Jag köpte den här klänningen till min yngre syster för hennes kommande födelsedag. Jag är fortfarande förvånad över hur bra det passade henne med tanke på att mätningarna inte var anpassade och inga ändringar gjordes på klänningen.
  Datum läggas: 07-04-2020
  Av: karina lund


 • Beskrivning: Jag ville inte vänta tills efter att jag födde att börja planera för mitt bröllop. Användningen av tyll på den här klänningen och den bekväma kroppen fick mig att känna mig bekväm under min bröllopsdag trots att jag var åtta månader gravid.
  Datum läggas: 07-04-2020
  Av: Tara


 • Beskrivning: Efter att ha provat på den aftonklänning som jag beställde och sett hur vacker den visade sig, ser jag fram emot att köpa fler klänningar från din webbutik. Tack för den underbara kundservicen.
  Datum läggas: 07-04-2020
  Av: marianne


 • Beskrivning: Den här klänningen är en representation av hur ibland allt fungerar perfekt. Jag köpte det två månader före mitt bröllop eftersom jag inte hade hittat något jag gillade i de lokala butikerna. Designen utanför axeln matchade med mina brudtärnors klänningar.
  Datum läggas: 07-04-2020
  Av: Rena


 • Beskrivning: Att shoppa promenadeklänningar kan vara stressande, särskilt när du inte är säker på om klänningen du kommer att älska passar din budget. Den här klänningen var prisvärd och passade den budget som jag hade i åtanke.
  Datum läggas: 07-04-2020
  Av: Shelemiah


 • Beskrivning: En utmärkt onlinewebbplats att köpa från de garanterar kundnöjdhet. Min erfarenhet var fantastisk från den dag jag beställde till den tid jag fick min pro klänning professionellt packad hemma. Jag hade också en kampanjkod som var lätt att använda, och frakten var den snabbaste jag någonsin haft sedan jag började shoppa online.
  Datum läggas: 06-04-2020
  Av: BRENDA


 • Beskrivning: Jag hade lagt en beställning på 4 klänningar. Tyvärr dyker upp någon fråga som tvingar mig bara att köpa två av klänningarna, jag mailade dem för avbokning av 2 klänningar, och de gick med och rådde mig också om avbokningsprocessen. Jag kommer tillbaka till mina två klänningar och många fler. Tack
  Datum läggas: 06-04-2020
  Av: Donatella


 • Beskrivning: Jag har beställt två klänningar, men de levererar bara en, jag frågade, och de skickade den andra klänningen utan att be om fraktavgiften, de mailade mig också och ber om ursäkt för eventuella besvär som de orsakade. Jag kommer definitivt att handla med dig igen
  Datum läggas: 06-04-2020
  Av: Danijela


 • Beskrivning: Jag älskar den här onlinebutiken, deras kläder är coola och priser och kvalitet är bättre. Majoriteten av mina favoritklänningar kommer från den här butiken, och kundservice är så hjälpsam. Du kommer aldrig ångra att shoppa med dem.
  Datum läggas: 06-04-2020
  Av: Laura


 • Beskrivning: Min man köpte mig en bröllopsklänning från den här butiken, det var den vackraste bröllopsklänningen, den passar mig så bra, och snörningsdetaljen var så otrolig. Förpackningen var också utmärkt. Det var den bästa presenten för min speciella dag uppskattar mycket.
  Datum läggas: 06-04-2020
  Av: Christine


 • Beskrivning: Jag beställde min mor bröllopsklänning, den skickades dubbelt och rederiet var inte villig att hjälpa till att be om ett uttalande från Bridesire för att bevisa mitt klagomål. De skickade det gärna. Deras bokföring är alldeles för bra, och deras mål är att säkerställa kundtillfredsställelse.
  Datum läggas: 06-04-2020
  Av: Jen


 • Beskrivning: Denna min favorit online-butik för klänningar tycker om att köpa olika designerklänningar från dem och de har alltid variationer från promklänningar, bröllopsklänningar till aftonklänningar. Du gör ett fantastiskt jobb
  Datum läggas: 06-04-2020
  Av: Gezzle


 • Beskrivning: I december 2019 handlade jag med dem. Jag ville ha en julklänning väldigt brådskande. Min oro var hur snabbt de skulle leverera klänningen i Kanada, och kvalitet var inte ett problem jag är en vanlig kund. Jag är medveten om deras produkter av hög kvalitet. Min klänning levererades i t veckan som lovat åtnjöt deras tjänster. Jag kommer att upprätthålla en bra relation
  Datum läggas: 05-04-2020
  Av: mirsada


 • Beskrivning: Min aftonbröllopsklänning var underbar. Jag hade köpt för ett speciellt tillfälle där jag sticker ut. Klänningen ser fortfarande ny ut och färgen har inte bleknat. Jag kommer snart efter mer.
  Datum läggas: 05-04-2020
  Av: Rebecca


 • Beskrivning: Jag beställde en beställning av klänningar för mina tre vänner, och de var extremt nöjda med produkterna, leveransen var snabb och kundservicen var mycket stödjande kommer att betygsätta dem fem
  Datum läggas: 05-04-2020
  Av: JUDITH


 • Beskrivning: Jag beställde en vecka till jul och mina betalningar avvisades ändå mitt bankkonto visar att transaktionen ägde rum, jag mailade dem och efter några uppföljningar återbetalades mina pengar på mindre än 48 timmar.
  Datum läggas: 05-04-2020
  Av: Kayla


 • Beskrivning: En av de viktigaste fördelarna jag märker till Bridesire e-handelswebbplats är att när du beställer en klänning och tyvärr är slut, meddelar de dig när de laddade om den. De informerar mig om en klänning som jag hade beundrat länge, och jag kunde köpa den.
  Datum läggas: 05-04-2020
  Av: Tattoo


 • Beskrivning: Jag älskar promklänningarna på Bridesire, de är eleganta och bekväma och ger dig alltid en perfekt passform i midjan, priserna är också rimliga och tyg är idealisk kvalitet. Dessa klänningar är värda priset.
  Datum läggas: 05-04-2020
  Av: Anna


 • Beskrivning: De skickade en klänning som var dåligt packad och den blev trasig, jag ringde och klagade på att de erbjöd en kredit. Jag rekommenderar fortfarande första klassens frakt
  Datum läggas: 05-04-2020
  Av: jonna


 • Beskrivning: Jag tycker om att shoppa med dem eftersom de inte sprider sociala dagordningar jämfört med sina konkurrenter, de har också fantastiska produkter och deras leverans är snabb
  Datum läggas: 04-04-2020
  Av: Ida


 • Beskrivning: Klänningarna är av både hög kvalitet och hantverk, de är värda pengarna på grund av hållbarheten. Jag köpte mina klänningar för mer än ett år sedan och bär fortfarande på dem och får mycket rekommendation från min kollega på jobbet.
  Datum läggas: 04-04-2020
  Av: Michaela


 • Beskrivning: Jag har handlat efter mina klänningar i mer än sex år på Bridesire. Jag blev kär i deras öppenhet i tjänster och fantastiska produkter. Jag är din första klient
  Datum läggas: 04-04-2020
  Av: Friedrun


 • Beskrivning: Detta är kanske den bästa onlinebutiken för klänningar. Varje gång de annonserar en ny klänning måste jag köpa den. Det finns ingen annan webbplats med så vackra och bekväma klänningar som aldrig har haft någon tuff upplevelse med dem.
  Datum läggas: 04-04-2020
  Av: Anja

Visa 1 till 25 (av 2033 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6... Next