1. Hemsida
 2.  > 
 3. Kommentarer

Newsletter

Få uppdateringar, erbjudanden och specialerbjudanden informationen. Prenumerera idag!

Kommentarer

Visa 1 till 25 (av 711 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beskrivning: Det var precis vad jag förväntade mig. Klänningen är bekväm och fantastisk. Materialet i sig är kvalitet med ett perfekt hem. Jag rekommenderar dessa killar 100%. De gör ett fantastiskt jobb.
  Datum läggas: 25-06-2019
  Av: Paulina


 • Beskrivning: Den här klänningen passar perfekt! Det är underbart med en fantastisk form. Ännu mer fick korsetten tillbaka en vacker touch. Ser jag inte bara som en drottning i den? Allt tack till er.
  Datum läggas: 25-06-2019
  Av: Blanca


 • Beskrivning: Eftersom den övre delen av min kropp alltid är bred hade jag ett specifikt sätt på vilket jag ville ha min klänning att se ut. Dessa killar har aldrig besvikit mig. Det var värt det jag betalade för. Jag älskade hur fickorna var snyggt gjorda.
  Datum läggas: 25-06-2019
  Av: anne


 • Beskrivning: Jag är juts golvad med kvalitet och bra service som erbjuds av dessa killar. Jag köper en hel del klänningar på nätet, men den här har jutar lyfte baren till hög. Ganska kvalitet med fin finish. Tack så mycket.
  Datum läggas: 25-06-2019
  Av: Dalal


 • Beskrivning: Tack Bridesire för att göra min lukt framgångsrik. Jag undrade att få min brudklänning men du kom med. Jag var väldigt glad. Jag kan inte vänta med att besöka din butik för fler klänningar.
  Datum läggas: 24-06-2019
  Av: Simona


 • Beskrivning: Ni gjorde mig erkänd av arrangörerna för den vackra klänningen jag hade på mig. Jag kommer för fler kvällsklänningar från er. Ditt arbete är perfekt.
  Datum läggas: 24-06-2019
  Av: Mary Ann


 • Beskrivning: Bridesire du har misslyckats att förvåna mig. För de sista tre klänningarna fick jag från dig, de matchar min figur väldigt bra. Jag kommer att shoppa här ofta. Som du har trevliga kläder för damer.
  Datum läggas: 24-06-2019
  Av: cristina


 • Beskrivning: Jag är imponerad av tjänster i din butik. Klänningarna var välgjorda och prisvärda. Jag kommer att komma till flera av dem i början av nästa månad du är fantastisk !! Bridesire.
  Datum läggas: 24-06-2019
  Av: Caroline


 • Beskrivning: Jag hade en bra tid på din butik. Kundtjänst i den affären ligger på en annan nivå. Jag var glad hur du behandlade mig. Jag kommer säkert köpa andra klänningar för min dotter netto månad.
  Datum läggas: 23-06-2019
  Av: Madalena


 • Beskrivning: Jag är glad att få den promklänningen jag beställde i tid. Några leveranser har varit en besvikelse för mig, men det har varit smidigt att jobba med er. Klänningarna är bra och vackra. Tack så mycket
  Datum läggas: 23-06-2019
  Av: darlene


 • Beskrivning: Tjejerna i mitt bröllop såg heta ut. Jag gillar när allt ser bra ut. Jag kommer definitivt att komma för fler klänningar från er som du är bra kvalitet. Du har den bästa affären.
  Datum läggas: 23-06-2019
  Av: Nicole


 • Beskrivning: Jag har inget annat alternativ för bröllopsklänningar än du. Du erbjuder det bästa i klädesplagg och jag älskar det. Jag kommer att få lite för min systers bröllop.
  Datum läggas: 23-06-2019
  Av: Elisa


 • Beskrivning: Du är aldrig en letdown när det gäller prom klänningar. Jag beställde tre klänningar förra veckan och de levererades omedelbart. Jag gillar hur engagerade du är i ditt arbete.
  Datum läggas: 22-06-2019
  Av: Sina


 • Beskrivning: Bridesire du har de bästa erbjudandena i staden. Jag har handlat men jag har inte hittat en klädbutik med vackra klänningar som de du har i din butik. Jag köper mer nästa vecka.
  Datum läggas: 22-06-2019
  Av: Jacqueline


 • Beskrivning: Tack så mycket för de vackraste klänningarna du levererade. De var underbara och mycket bekväma. Alla mina festklänningar kommer jag att få dem från dig.
  Datum läggas: 22-06-2019
  Av: Martina


 • Beskrivning: Alla klänningar jag handlar från dig gör mig elegant. Jag kommer alltid shoppa mina klänningar från er. Du har de färger som matchar min hudton perfekt. Du har en extraordinär designer jag älskar det.
  Datum läggas: 22-06-2019
  Av: KAREN


 • Beskrivning: Min prom klänning lockade allas uppmärksamhet. Är glad att du gör så underbara och trendiga mode klänningar. Jag kommer att få prom klänningar från dig från och med nu.
  Datum läggas: 21-06-2019
  Av: leshea


 • Beskrivning: Jag är stolt över er för klänningen du gjorde mig. Det fick mig att få utmärkelsen som väl klänningar damen i festen. Jag kan inte glömma denna dag att du gjorde det så vacker och färgstark. Du är bäst!!!
  Datum läggas: 21-06-2019
  Av: Malino


 • Beskrivning: Du har exceptionella klänningar !!! Jag är redo att beställa mina klänningar från andra butiker. Färgerna och materialen är oklanderliga. Jag älskar sådana klänningar jag kommer att shoppa här nästa månad.
  Datum läggas: 21-06-2019
  Av: Anne


 • Beskrivning: Min familj var glad för de klänningar jag fick från dig. De är unika och alla passar perfekt. Jag är dina kunder nu. Du har fantastiska tjänster !!!
  Datum läggas: 21-06-2019
  Av: Tammy


 • Beskrivning: Promklänningen fick mig att se utestående på dagen. Jag kommer att shoppa för fler och fler klänningar från Bridesire. Hur jag önskade att jag hade känt dig tidigare. Jag skulle se vacker ut på varje händelse.
  Datum läggas: 20-06-2019
  Av: joakim


 • Beskrivning: Jag ångrar att köpa mina tidigare klänningar från andra butiker. När jag en gång lärde mig om Bridesire är jag avslappnad. I händelse av händelse beställer jag bara vad jag tycker om när de levererar rätt tid. Du är fantastisk!!!
  Datum läggas: 20-06-2019
  Av: Ida


 • Beskrivning: Jag berättade för min vän om dig, då beställde hon sin partyklänning från dig. Det passar bra vi kommer för fler och fler klänningar från er. Ditt jobb är perfekt !!!
  Datum läggas: 20-06-2019
  Av: Shameka


 • Beskrivning: Tack så mycket Bridesire. Jag blev nominerad som den vackraste damen i händelsen som hade klädd vackert. Du gjorde mig stolt. Är tacksam för ditt jobb att hålla upp det.
  Datum läggas: 20-06-2019
  Av: Paula


 • Beskrivning: Du misslyckas aldrig med att förvåna mig med dina försäljningserbjudanden. Jag kan inte vänta på nästa erbjudande eftersom du är den mest prisvärda butiken jag någonsin har stött på med god kvalitet. Tack så mycket Bridesire.
  Datum läggas: 19-06-2019
  Av: Marie

Visa 1 till 25 (av 711 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next