1. Hemsida
 2.  > 
 3. Kommentarer

Newsletter

Få uppdateringar, erbjudanden och specialerbjudanden informationen. Prenumerera idag!

Kommentarer

Visa 1 till 25 (av 1347 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beskrivning: Jag kan inte berömma Bridesire tillräckligt. Deras kundtjänst är utöver det; varje klänning är unik och av hög kvalitet plus deras priser är överkomliga. Vad mer kan du begära? Jag kommer säkert tillbaka på min lön.
  Datum läggas: 11-12-2019
  Av: Jane


 • Beskrivning: Råkade precis snubbla över Bridesire när jag surfar på internet efter kvalitetsklänningar. Min enda beklagelse var att jag inte hade tillräckligt med pengar. Jag kom ut från sajten, efter att ha köpt tre klänningar och fortfarande ville ha mer. De har en rad klänningar med var och en unik design och känsla. Jag kommer tillbaka här.
  Datum läggas: 10-12-2019
  Av: sonya


 • Beskrivning: Bridesire har aldrig misslyckats mig. De har ett brett utbud av stilar som täcker ett stort antal olika storlekar. Jag har aldrig misslyckats med att få något bra när jag besöker webbplatsen. Jag har rekommenderat Bridesire till alla mina vänner.
  Datum läggas: 09-12-2019
  Av: Crystal


 • Beskrivning: Första gången jag besökte Bridesire var att få min dotter en promenadeklänning. Jag har aldrig handlat någon annanstans sedan. Den här butiken stal mitt hjärta. De har alla unika klänningar till attraktiva priser, och de levereras i tid. Jag kunde inte be om mer.
  Datum läggas: 09-12-2019
  Av: Ricarda


 • Beskrivning: Jag har aldrig haft en mer fantastisk shoppingupplevelse. Kundtjänsten på Bridesire är ur denna värld, och de har klänningar för bokstavligen varje tillfälle till mycket rimliga priser. De erbjuder även anpassad montering! Jag skulle inte handla klänningar någon annanstans nu.
  Datum läggas: 09-12-2019
  Av: Debi


 • Beskrivning: En av mina medarbetare rekommenderade Bridesire till mig. Jag har spenderat otaliga timmar på deras webbplats för att köpa klänningar sedan dess. De har obegränsade alternativ när det gäller klänningar, och deras kundservice gör sakerna mer bekväm och bekväm.
  Datum läggas: 09-12-2019
  Av: Brigitte


 • Beskrivning: Bridesire är bara en glädje från den stund du loggar in på webbplatsen. De har en enorm samling klänningar med önskvärda priser och erbjudanden. Jag är helt säker på att jag kommer att återvända hit varannan dag.
  Datum läggas: 08-12-2019
  Av: Gwenaella


 • Beskrivning: Jag deltog i ett evenemang med en klänning som jag fick från Bridesire. Alla årtusenden på evenemanget undrade hela tiden varför min klänning var svalare än deras. Det var enkelt, jag gjorde min shopping på Bridesire, och de gjorde det inte. Jag tror att de kommer att besöka Bridesire-webbplatsen mycket snart och mycket ofta.
  Datum läggas: 07-12-2019
  Av: Gaye


 • Beskrivning: Jag hade problem med att hitta rätt klänning för min bröllopsdag. Det var tills jag fick veta om Bridesire. Efter att ha bläddrat på webbplatsen hade jag redan sett den perfekta bröllopsklänningen för mig. Köp och leverans var otroligt smidigt. Jag skulle rekommendera att shoppa på Bridesire.
  Datum läggas: 07-12-2019
  Av: Ina


 • Beskrivning: Jag älskar den här butiken och varje klänning de säljer. Bridesire erbjuder till och med specialanpassning. Deras kundtjänst är imponerande och deras webbplats är enkel att navigera. Du kommer inte ha några problem att hitta den perfekta klänningen när du är på Bridesire.
  Datum läggas: 07-12-2019
  Av: Connie


 • Beskrivning: Jag hade blivit refererad till Bridesire av ett par vänner, så jag bestämde mig för att besöka webbplatsen och blev inte besviken. Bridesire har en fantastisk kollektion av klänningar och enastående kundservice. De erbjuder även anpassade storlekar.
  Datum läggas: 07-12-2019
  Av: Kristina


 • Beskrivning: Från deras udda och eleganta klänningar till deras lättanvända webbplats och fantastiska kundservice är Bridesire den bästa onlinebutiken för mig hittills. Jag behöver inte ens bläddra så mycket för att hitta en perfekt klänning. Jag kommer alltid vara kund här.
  Datum läggas: 07-12-2019
  Av: Alexandra


 • Beskrivning: Den här butiken är otrolig! En vän rekommenderade Bridesire till mig, och jag beklagar inte att jag besökte webbplatsen. Jag blev förvånad över att hitta ett stort urval av unika klänningar för varje tillfälle. Jag köpte några klänningar till mig själv.
  Datum läggas: 06-12-2019
  Av: Marianges


 • Beskrivning: Jag kan inte tyckas få tillräckligt med klänningarna i den här butiken. Bridesire har en av de mest imponerande klänningskollektionerna någonsin. Jag kommer tillbaka för mer snart. Jag kommer också att rekommendera det till varje sista av mina vänner; vi måste alla se bra ut!
  Datum läggas: 06-12-2019
  Av: Esther


 • Beskrivning: Det var min första gång jag köpte och klädde mig från en webbutik. Ja, klänningen var så söt. Kort historia, Bridesire har nu en ny långsiktig kund. Fortsätt med det goda arbetet killar.
  Datum läggas: 05-12-2019
  Av: Barbara


 • Beskrivning: Jag älskar Bridesire. Jag har aldrig bläddrat på deras webbplats och lämnat utan en unik klänning som jag bär mycket på. Jag har inte heller ångrat att jag spenderade tid eller pengar på Bridesire; det är värt det. Deras kundtjänst är oöverträffad.
  Datum läggas: 05-12-2019
  Av: Louisa


 • Beskrivning: Min syster och jag har en ny favoritbutik! Bridesire har en enorm samling klänningar, och några av dem är inte lika vanliga att komma med. De kommer att få dig att klä dig elegant och unikt varje gång du handlar på Bridesire.
  Datum läggas: 05-12-2019
  Av: Julia


 • Beskrivning: Jag får aldrig komplimanger när jag är klädd i Bridesire-klänningar. Tack för att du gör så högkvalitativa och roliga att ha på sig klänningar. Jag älskar valet av färger på klänningarna. Jag kommer för alltid att vara en trogen kund på Bridesire.
  Datum läggas: 05-12-2019
  Av: Margit


 • Beskrivning: Min första gången shoppade på Bridesire var så kul. Webbplatsen har så många unika föremål till otroliga priser. Jag köpte flera klänningar för gåvor och jag själv. Jag fick upplevelsen och kommer att vara en upprepad kund här.
  Datum läggas: 05-12-2019
  Av: Luise


 • Beskrivning: Klänningernas unika design och kvalitet är definitivt värt priset. Jag har Bridesire-klänningar som är två år gamla och som fortfarande ser ut som nya efter tvätt och slitage. Jag skulle med säkerhet hänvisa Bridesire till varje kvinna jag träffar.
  Datum läggas: 04-12-2019
  Av: Tabea


 • Beskrivning: Jag är ständigt förvånad över den här butiken. Deras webbplats är fenomenal, deras klänningar är utmärkta och kundtjänsten är över par. Alla borde shoppa här, inte bara på grund av sina klädval men också för att Bridesire verkligen bryr sig om sina kunder och är villiga att gå en extra mil för dig.
  Datum läggas: 04-12-2019
  Av: Jeannette


 • Beskrivning: Jag bläddrade på Bridesire-webbplatsen och stötte på en söt liten aftonklänning. Klänningen var mycket välgjord, slitstark och väldigt modern. Jag köpte omedelbart klänningen. Jag vill tacka dig, Bridesire för en fantastisk klänning och fantastiska tjänster.
  Datum läggas: 04-12-2019
  Av: mar


 • Beskrivning: Jag är en vanlig resenär och jag handlar mycket här. Jag har fått komplimanger för mina Bridesire-klänningar vid flera tillfällen i olika länder nu! Bridesires klänningar är fantastiskt tillverkade med utsökta detaljer; alla kommer att vara i vördnad när du går in med en av sina klänningar.
  Datum läggas: 04-12-2019
  Av: Teresa


 • Beskrivning: Bridesire har utmärkt kundservice. Jag begärde en klänning i annan storlek och fann att artikeln inte var tillgänglig just nu. Jag kontaktades av Bridesire-folket och berättade exakt när klänningen kommer att finnas tillgänglig och när den kommer att levereras. Jag blev kär i butiken från och med den dagen.
  Datum läggas: 04-12-2019
  Av: Russell


 • Beskrivning: Ett måste-besök varje gång jag behöver nya kläder. Cirka 90 procent av alla mina klänningar kommer från Bridesire. Tygerna som används, detaljnivån och prislapparna är bara några av de få orsakerna till att detta är min bästa butik. Jag ska alltid shoppa här.
  Datum läggas: 04-12-2019
  Av: Chataura

Visa 1 till 25 (av 1347 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next