1. Hemsida
 2.  > 
 3. Kommentarer

Newsletter

Få uppdateringar, erbjudanden och specialerbjudanden informationen. Prenumerera idag!

Kommentarer

Visa 1 till 25 (av 1153 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beskrivning: En bröllopsklänning spelar en stor roll för att göra bruden bekväm. Jag tog inte chanser när jag valde min. Jag var tvungen att leta efter de bästa säljarna. Du stod ut som den bästa. Klänningen du sålde till mig var perfekt.
  Datum läggas: 16-10-2019
  Av: Maria


 • Beskrivning: Jag fick en remiss från en vän till din webbplats. Min sökning efter den perfekta promklänningen slutade när jag såg de flera bitarna du erbjöd. Jag köpte min första promklänning från dig för åtta månader sedan, och nu är jag tillbaka för att köpa den andra.
  Datum läggas: 15-10-2019
  Av: Maria


 • Beskrivning: Du gör det enkelt för mig att köpa aftonklänningar. Inga resor. Jag kopplar av i mitt hem och beställer online. Varje gång jag gör en beställning får jag klänningarna snabbt. Tack så mycket.
  Datum läggas: 15-10-2019
  Av: geanina florentina


 • Beskrivning: Min sökning efter en bröllopsklänning landade mig i din butik. Det var lätt för mig att jämföra olika design av bröllopsklänningar du har, varefter jag valde en. Det var en bekväm klänning som jag har på mig.
  Datum läggas: 14-10-2019
  Av: Andrej


 • Beskrivning: Min fru är picky när det gäller klänningar. Jag var tvungen att sitta ner med henne och jämföra de olika klänningarna du säljer. Hittills är hon mycket nöjd med den klänning vi köpte av dig.
  Datum läggas: 14-10-2019
  Av: Hermaila


 • Beskrivning: Ni säljer klänningar av högsta kvalitet. Jag har köpt bröllopsklänningar av högsta kvalitet till dig för mina kunder. De flesta har tyckt mycket om dem. Jag kommer att hänvisa till andra bröllopsplanerare till din butik. Tack och fortsätt med det utmärkta arbete du gör.
  Datum läggas: 14-10-2019
  Av: Lisette


 • Beskrivning: Även efter flera tvättar har klänningen jag köpte från dig inte utvecklat någon rynka. Det är en klänning av högsta kvalitet. Tack så mycket för att du håller dina ord.
  Datum läggas: 14-10-2019
  Av: Jan


 • Beskrivning: Jag siktade på att spara pengar. Jag var tvungen att jämföra flera säljare av promklänningarna innan jag bestämde mig för att beställa från dig. Du säljer klänningar av högsta kvalitet, och priset är mycket rättvist. Jag uppskattar att hitta din butik, ni människor.
  Datum läggas: 14-10-2019
  Av: Mary


 • Beskrivning: Vi hade många diskussioner innan vi beslutade om en av dina bröllopsklänningar. Det var en stor återupplevelse att beställa och ta emot den på tre dagar. Vårt planerade bröllop kommer nu att gå bra.
  Datum läggas: 14-10-2019
  Av: Jessica


 • Beskrivning: Jag gillar inte att ha samma klänning om och om igen. Sedan jag köpte klänningen från din butik har jag tvingats ändra min vana. Det är en vacker klänning som fungerar mycket bra med min kroppsform. Jag fortsätter att bära det varje gång jag har en viktig händelse att delta.
  Datum läggas: 13-10-2019
  Av: carol


 • Beskrivning: Jag är försiktig när jag betalar online. Dina säkra betalningsalternativ gjorde det enkelt för mig att genomföra transaktionen online.
  Datum läggas: 13-10-2019
  Av: Claudia-Mariana


 • Beskrivning: Ballklänningen passar perfekt. Jag kan inte ångra att jag har köpt klänningen från er. Det var min första gång att köpa en promenadeklänning på nätet. Jag har övervunnit rädslan eftersom ni bevisade att det är möjligt att köpa den perfekta promenadklänningen online.
  Datum läggas: 13-10-2019
  Av: sirpa


 • Beskrivning: Första gången jag landade i din butik letade jag efter en plats där jag kan köpa en klänning till min mors födelsedag. Den aftonklänningen jag köpte fungerade mycket bra. Hon älskar det mycket.
  Datum läggas: 13-10-2019
  Av: Jane


 • Beskrivning: Det tar mig vanligtvis mycket tid innan jag kan hitta den perfekta aftonklänningen att köpa. Jag tog några minuter att hitta den perfekta klänningen i din butik. Du har tagit tid att erbjuda en tydlig beskrivning av klänningarna som gjorde det enkelt för mig att köpa.
  Datum läggas: 13-10-2019
  Av: Arnela


 • Beskrivning: Jag köpte fem aftonklänningar från dig. Delverna var snabb, och de passade perfekt. Tack för den snabba leveransen och de vackra klänningarna.
  Datum läggas: 13-10-2019
  Av: Anna


 • Beskrivning: Folk fortsätter att fråga mig om var jag köpte aftonklänningen. Det är en unik klänning som har gjort mig stolt vid flera tillfällen. Tack för att du sålde mig den bästa klänningen någonsin.
  Datum läggas: 13-10-2019
  Av: Michelle


 • Beskrivning: Hittills har jag hänvisat tre brudar till din butik. Alla har lyckats köpa de perfekta bröllopsklänningarna.
  Datum läggas: 12-10-2019
  Av: Nina


 • Beskrivning: Varje gång jag tittar på mina bröllopsfoton beundrar jag bröllopsklänningen. Jag måste tacka dig för att du gjorde ett bra jobb med att leverera klänningen i högsta kvalitet. Det är bara perfekt.
  Datum läggas: 11-10-2019
  Av: Pia


 • Beskrivning: Jag undrade om det bästa stället där jag kan köpa bröllopsklänningar. Eftersom jag köpte klänningarna från din butik kan jag inte ångra det. Du sticker ut när du erbjuder bröllopsklänningar av högsta kvalitet. De deltagare var snabba att svara på mina frågor som hjälpte mig att bli av med den rädsla jag hade.
  Datum läggas: 11-10-2019
  Av: Thomas


 • Beskrivning: Valuta för pengarna garanteras på grund av de kvalitetsklänningar du erbjuder. Efter att ha analyserat olika kläder som jag har köpt från din butik är de alla av högsta kvalitet. Tack för kvalitetsklänningarna.
  Datum läggas: 11-10-2019
  Av: merijem


 • Beskrivning: Jag är noga med att köpa promoklänningar från bästsäljaren. Efter att ha genomfört bakgrundsundersökningar om klänningarna du erbjuder, upptäckte jag att du erbjuder det bästa. Jag kommer att rekommendera fler till din butik. Du är de bästsäljare jag någonsin har handlat med hittills. Tack för dina kvalitetsklänningar.
  Datum läggas: 10-10-2019
  Av: Dolores


 • Beskrivning: Min mamma är picky när det gäller klänningar hon kan bära. Det är vanligt att äldre är valbara. Jag bestämde mig för att söka på din plattform efter rätt klänning jag kan köpa till henne. Jag hittade en, och hon har älskat det mycket. Din breda samling klänningar sparade mig mycket tid.
  Datum läggas: 09-10-2019
  Av: Patricia


 • Beskrivning: Alla detaljer om klänningarna du säljer är tydligt märkta. Jag föredrar klänningar av ren bomull. Jag kunde hitta flera från din samling som jag beställde. Jag kan inte ångra att jag har köpt klänningarna från dig. Du är hittills de bästa leverantörerna.
  Datum läggas: 08-10-2019
  Av: Elisabeth


 • Beskrivning: Jag köpte en svart aftonklänning, och du levererade i tid. Klänningen har en fantastisk design som får många att beundra den. Jag har hänvisat flera till din butik.
  Datum läggas: 08-10-2019
  Av: ronja


 • Beskrivning: Jag kan inte ångra tanken på att köpa klänningar från din butik. Du gjorde det mycket lätt för mig att få den perfekta klänningen. Jag är noga med att spara pengar när jag handlar. Din rättvisa prissättning gör mig nöjd varje gång jag beställer en klänning från din kollektion.
  Datum läggas: 07-10-2019
  Av: Marice

Visa 1 till 25 (av 1153 Kommentarer)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next