Tid:01/23-01/30
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. Prinsessa V-ringad Kort/Mini Chiffong Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Prinsessa V-ringad Kort/Mini Chiffong Balklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Den här eleganta prinsessan klänning är gjord för den klassiska och karismatiska tjejen som vill göra hennes fest till en spännande upplevelse. Det är kungligt, tidlöst, elegant och gör det möjligt för dig att få den bästa festdrottningskänslan. Det är också utsmyckat med de finaste utsmyckningar som kristall och volanger för att ge dig det fashionabla utseendet.
Form:Prinsessa
Urringning:V-ringad
FÅLL/SLÄP/Train:Kort/Mini
Ärmlängd:Ärmlös
Midja:Naturlig
Utsmyckning:Kristalldetaljer, krås
Tyg:Chiffongg
RYGGDETALJER:Dragkedja
Nettovikt:2Kg
Fraktvikt:2.5KgBearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/12/28 15:54:54
  Hege Anita
  Min aftonklänning kom snabbt. Designen är söt för att inte tala om kvaliteten. Jag gillar den här webbplatsen och hoppas kunna beställa fler klänningar från dem i framtiden.

   2019/12/05 14:11:59
  Louisa
  Jag älskar Bridesire. Jag har aldrig bläddrat på deras webbplats och lämnat utan en unik klänning som jag bär mycket på. Jag har inte heller ångrat att jag spenderade tid eller pengar på Bridesire; det är värt det. Deras kundtjänst är oöverträffad.

   2019/09/11 20:01:56
  Janin
  Prom är en stor sak! Med detta sagt är den här butiken en hel del också! De hjälpte oss att hitta de bästa klänningarna, fick oss att skratta och hjälpte oss att hitta de perfekta klänningarna för vår kroppsform. Vi hade en fantastisk shopping här och vi kommer tillbaka.

   2019/08/24 01:46:41
  Cristiana
  Jag fick min klänning snabbare än jag förväntade mig. Jag rekommenderar denna online-återförsäljare eftersom bortsett från snabb leverans är kvaliteten på klänningarna toppklass.

   2019/08/19 12:50:33
  Daniela
  Min mamma tror inte priset jag köpte min bröllopsklänning. Som lite traditionell hade hon varnat mig om online-shopping, men klänningen är perfekt och den mest idealiska för en brud med en liten form som jag.

Skriv en recension för Prinsessa V-ringad Kort/Mini Chiffong Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *