Tid:05/30-06/06
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Prinsessa V-ringad Golvlång Hovsläp Ärmlös Satinchiffongg

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Prinsessa V-ringad Golvlång Hovsläp Ärmlös Satinchiffongg

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Prinsessa
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång, Hovsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Pärlbroderi, Spets
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin, Chiffong
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/25 00:15:01
  Anja Skovly
  Dina promklänningar är underbara. Jag köpte fem stycken av dig, och de är hela. Jag organiserade en fest och att få unika promenadklänningar var lite hektiskt. Efter att ha upptäckt din butik gick allt som planerat. Jag kommer att rekommendera fler till dig.

   2020/01/29 20:23:59
  Celisa
  Jag kommer att köpa från detta företag om och om igen! Klänningen är utmärkt! Det passar perfekt för mina anpassade mätningar! Dina anslutningar är punktlig och supersnabb leverans. Jag blev mycket rörd. Älskar min klänning

   2019/06/06 15:50:01
  Jana
  Dessa killar har några av de bästa kläddesignerna i branschen. De förstår verkligen konsumenttrenderna. Färgerna är också vackra. Jag verkar inte ha tillräckligt med sina klänningar. De passar också mycket bra. Jag skulle rekommendera någon att köpa på Bridesire.

   2019/05/16 22:24:36
  Shelley
  Jag beställde två klänningar från Bridesire för en händelse. De visade sig fantastiska. Det gjorde mig så glad. Deras väv var super silkeslen precis som jag ville.

   2019/05/09 06:53:50
  Silvina
  Min erfarenhet med Bridesire har varit stor. De har en fantastisk samling klänningar. Deras kvalitet är utmärkt och leveransservice är fantastiskt också. Jag vill också rekommendera det till alla jag känner.

   2019/04/21 05:58:32
  Kurt
  Jag älskar tjänsterna av Bridesire. Du erbjöd mig de bästa mönster av bröllopsklänningar. Jag är mycket tacksam för det. Håll det upp Bridesire!

   2019/04/10 08:41:05
  Sandra
  Jag gillade din affär Bridesire. Det var trevligt och du gav mig den bästa kvällsklänningen jag någonsin sett. Jag uppskattar.

   2019/04/06 08:25:50
  chiara
  Det borde vara en lag som hindrar dessa online klädaffärer från att vara så bra och beroendeframkallande. Jag kan inte hjälpa men återvända varje vecka för att se vad de har till försäljning. Det är en bra shoppingupplevelse.

Skriv en recension för Prinsessa V-ringad Golvlång Hovsläp Ärmlös Satinchiffongg:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *