Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Prinsessa Rundad Telång 3/4-dels ärm Tyll Satin

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Prinsessa Rundad Telång 3/4-dels ärm Tyll Satin

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Kommandera rummet med denna underbart sammansatta bröllopsklänning i tyll och satinprinsessa. Den här klänningen har en klassisk midja med te-längd och en iögonfallande känsla. Kristall och beading utsmyckningar ger en extra känsla för klänningen, sammanställa fantastisk skönhet som bara ses med en klänning som denna. Bruden kommer säkert att sticka ut i den här fängslande klänningen.
FORM:Prinsessa
URRINGNING:Rundad
FÅLL/SLÄP:Telång
ÄRMLÄNGD:3/4-dels ärm
UTSMYCKNING:Applikation, Kristalldetaljer, Pärlbroderi, Skärp/band, Paljetter, Volanger
RYGGDETALJER:Spets-up
Helt fodrad:Ja
TYG:Tyll, Satin
Visad färg:Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/03 07:49:06
  emilia
  Om du är festälskare blir du aldrig besviken av Bridesire. Jag köpte en aftonklänning för en fest. Jag var centrum för attraktion på det partiet. Alla mina vänner frågade var jag fick klänningen, och jag rekommenderar dig.

   2020/03/05 22:14:16
  Gabrielle
  Jag är en lång dam (5'10) och får ofta inte den perfekta klänningen när det gäller höjd, men den här butiken blåste helt åt mig genom att skicka mig en klänning som inte bara passade mig bra men också var tillräckligt lång.

   2020/02/26 19:35:06
  Lori
  Min mamma älskade promenadeklänningen jag köpte av dig. Jag minns att du rådde mig om den bästa klänningen att köpa för kvinnor i min mammas ålder. Du är den bästa butiken jag någonsin har köpt klänningar från. Tack för ditt bra arbete.

   2019/08/02 01:47:45
  Julia
  Jag saknar kundanpassningarna. De höll mig upptagen med historier. De vet verkligen hur man bäst tjänar kunden. De är arbetare att behålla. Tack Bridesire.

   2019/07/18 17:08:49
  Julia
  Koordinerande scheman för alla brudtärna var en stor utmaning för mig. Jag hade 6 brudtärna som inte bor någonstans nära varandra. Jag är glad att vi kunde titta på den här butiken online och bestämma därifrån. Tack för de vackra klänningarna! Vi älskar alla dem!

   2019/04/04 02:55:35
  Jens Christian
  Denna webbplats är där när jag behöver dem. Det har gjort mig till en lojal kund och jag köper alla mina modebehov via denna webbplats

Skriv en recension för Prinsessa Rundad Telång 3/4-dels ärm Tyll Satin:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *