Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Studentklänningar
 6.  > 
 7. Prinsessa Rundad Knälång Kort ärm Organza Taft Studentklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Prinsessa Rundad Knälång Kort ärm Organza Taft Studentklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Prinsessa
URRINGNING:Rundad
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:Lager, krås, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza, Taft
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/10/21 14:50:19
  Monika
  Klänningen jag köpte här för ett evenemang fick mig att sticka ut hela natten. Folk kunde inte sluta fråga mig var jag hade det. Ser fram emot fler besök med mina kollegor.

   2019/09/23 14:14:57
  sarah
  Korrespondensen, supportteamet, markerade med två veckors tidig leverans. Jag hade lugn, tack vare Bridesire, inget ger en brud sömnlösa nätter som klänningar, men du gjorde det enkelt för mig. Tack.

   2019/07/26 20:12:17
  Mary
  Prom var extra speciell för min dotter i år eftersom hon fick den klänningen hon har drömt om. Och jag hade faktiskt råd med det! Tack för den fantastiska produkten till det fantastiska värdet.

   2019/05/26 11:54:23
  sven
  Om du är på kvällsklänningar använder denna sida ett brett utbud av moderna mönster till mycket rimliga priser. Jag har köpt dem sedan jag upptäckte dem. Skulle rekommendera.

   2019/05/03 23:15:53
  Brenda
  Mycket ödmjukt team att hantera. Snabb service och budgetvänligt ställe att handla från. Rekommenderas starkt för kamrater med upptagen rutin, kommer du aldrig att bli besviken över sina tjänster.

   2019/04/27 22:28:34
  Loredana
  Jag gillade hur damerna var klädda. De hade den bästa outfiten på. Jag kommer alltid tillbaka till Bridesire för de bästa kläderna för mig.

   2019/04/09 20:50:47
  Leesa
  När mina vänner och samlas, klickar vi på den här webbplatsen och har en bra tid på att titta på alla underbara kläder och tillbehör. Då köper vi vad vi vill ha och har en bra tid

   2018/03/01 14:09:33
  margaret
  Min man älskar mig absolut i min Bridesire klänning! Jag förväntade mig inte mycket när jag beställde det, för jag brukar anta det värsta. Det här är nu min nya favoritklänning, eller min enda favorit klänning!

   2018/01/21 18:53:23
  Laura
  Jag är ledsen, men jag har bara frustrationer för detta företag. Klänningen levererades mycket sent och jag var tvungen att hitta en annan i vår lokala butik. Monteringen var också hemskt. Min 300€ är inte värt mitt köp!

   2017/11/28 16:41:50
  Rebecca
  Mina vänner har alltid berett mig att köpa klänningar från Bridesire på grund av det billiga priset och de vackra valen, men jag är inte riktigt glad i att handla online. När en av dem köpte en axelklänning i chiffon med sequined axlar för min födelsedag blev jag kär i den. Jag älskar klänningen så mycket och jag tittade genast på platsen några dagar efter att kolla in några underbara brudtärna klänningar. Från och med idag skulle online shopping antagligen vara med i min hinklista. Tack vare Bridesire.

Skriv en recension för Prinsessa Rundad Knälång Kort ärm Organza Taft Studentklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *