Tid:05/18-05/25
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. Prinsessa Rundad Knälång Kort ärm Organza Taft Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Prinsessa Rundad Knälång Kort ärm Organza Taft Klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Prinsessa
URRINGNING:Rundad
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:Lager, krås, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza, Taft
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

    2017/11/28 16:41:50
  Rebecca
  Mina vänner har alltid berett mig att köpa klänningar från Bridesire på grund av det billiga priset och de vackra valen, men jag är inte riktigt glad i att handla online. När en av dem köpte en axelklänning i chiffon med sequined axlar för min födelsedag blev jag kär i den. Jag älskar klänningen så mycket och jag tittade genast på platsen några dagar efter att kolla in några underbara brudtärna klänningar. Från och med idag skulle online shopping antagligen vara med i min hinklista. Tack vare Bridesire.
    2018/01/21 18:53:23
  Laura
  Jag är ledsen, men jag har bara frustrationer för detta företag. Klänningen levererades mycket sent och jag var tvungen att hitta en annan i vår lokala butik. Monteringen var också hemskt. Min 300€ är inte värt mitt köp!
    2018/03/01 14:09:33
  margaret
  Min man älskar mig absolut i min Bridesire klänning! Jag förväntade mig inte mycket när jag beställde det, för jag brukar anta det värsta. Det här är nu min nya favoritklänning, eller min enda favorit klänning!
    2019/04/09 20:50:47
  Leesa
  När mina vänner och samlas, klickar vi på den här webbplatsen och har en bra tid på att titta på alla underbara kläder och tillbehör. Då köper vi vad vi vill ha och har en bra tid
    2019/04/27 22:28:34
  Loredana
  Jag gillade hur damerna var klädda. De hade den bästa outfiten på. Jag kommer alltid tillbaka till Bridesire för de bästa kläderna för mig.
    2019/05/03 23:15:53
  Brenda
  Mycket ödmjukt team att hantera. Snabb service och budgetvänligt ställe att handla från. Rekommenderas starkt för kamrater med upptagen rutin, kommer du aldrig att bli besviken över sina tjänster.

Skriv en recension för Prinsessa Rundad Knälång Kort ärm Organza Taft Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *