Tid:01/23-01/30
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. Prinsessa Hjärtformad Telång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Prinsessa Hjärtformad Telång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Du kommer att känna dig som en riktig prinsessa i den här vackra satinbrudtärneklänningen. Den är utformad med rynk på bröstet som gör att du känner dig bekväm och självsäker när du springer ner i slottsteg i den. Te-längd kjol kommer med en prinsessa silhuett som drar en slående linje förbi höfterna och har ett blommigt utseende runt benen.
FORM:Prinsessa
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Telång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Kristalldetaljer, Volanger, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/18 06:47:50
  Andreas
  När min man berättade för mig att mina bröllopsklänning är bara 400, grät jag. Var kan jag köpa min drömbröllop för bara 400 euro så berättade min kusin mig om Bridesire. Jag kollade på sajten och hittade den här fantastiska sjöjungfruhalsklänningen satin för ungefär 349,99. Jag förväntade mig inte för mycket av det, så när det kom, blev jag förvånad över att det var en fantastisk bit! Det gick bra med mina skor. Jag kommer säkert köpa fler klänningar från dig.

   2017/11/25 07:30:23
  Gayle
  Först och främst vill jag vara ärlig att jag inte är verkligen imponerad av den första transaktionen som jag hade med Bridesire. Det var som för ett år sedan. Jag beställde en brudklänning, gav dem specifika mätningar och berättade för dem att jag behöver det på två veckor. Allting i telefon gick faktiskt bra tills klänningen levererades precis vid min tröskel. Det var en annan klänning! Jag beställde för en vit halter sjöjungfru kappa men de gav mig en långärmad spets aline klänning. Jag skickade omedelbart varan tillbaka till dem och krävde återbetalning. Jag var snäll av att mitt bröllop är som tre veckor och jag behöver verkligen allt för att vara redo i minst en månad! De lovade att leverera den rätta på en vecka med alla mätningar perfekt. Visst, det kom fram, så jag bad inte om återbetalning, men jag var imponerad av att de gav mig 10% rabatt och en headpiece att gå med, ber om ursäkt för besväret de har orsakat. Den uppriktighetens verklighet gjorde mig faktiskt ledsen för att låta min ilska komma in i mitt sätt. Sedan dess har jag haft som 3 klänningar beställda från dem och allt gick bra efter det.

   2017/10/21 10:59:45
  Jennifer
  Min svägerska är fem månader på vägen när min bror bestämde mig för att gifta mig med henne. Deras bröllop är den 20 maj, men han vill att allt ska vara klart denna månad. Min framtida svarsson är så upptagen och att hitta en bra klänning för hennes blommande mage skulle definitivt ta tid, så jag erbjöd mig att hitta en chic klänning som skulle få henne att se varm trots hennes mamma för att vara kroppsform. Jag sökte på nätet i nästan två dagar och ärligt talat, jag har inte hittat en bra som skulle komplettera hennes snygga hud och långa ben tills jag stötte på Bridesire. Den har en loooooong lista av modiga brudstycken. När jag hittade denna fantastiska moderskapskedja / kolumn älsklingschiffongfrysa med soptåg visste jag att min svärson skulle se fantastisk ut i det också, och jag hade rätt! Hon grät när hon klädde på klänningen eftersom mätningarna följdes mycket exakt och varje vinkel såg perfekt ut. Hon kan inte sluta säga tack till mig ... och jag tror tack är inte tillräckligt för att också bridesire. Så för alla damer som letar efter den perfekta anpassade klänningen, kommer du inte ångra om du får det på Bridesire.

Skriv en recension för Prinsessa Hjärtformad Telång Ärmlös Satin Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *