1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
Köp Långa aftonklänningar från Bridesire att spara pengar! ❤ Vi har mer än 50 färger att välja mellan. Alla storlekar finns.
Visa 1 till 36 (av 166 produkter)

1  2345

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  2345

 Gå till 

Långa aftonklänningar - eleganta följeslagare för speciella tillfällen

Långa aftonklänningar är de perfekta följeslagarna för mycket speciella tillfällen. Vid festivalen, på en elegant galaafton eller vid ett festligt bröllop kan du inte gå fel med de långa kläderna. I grund och botten är de lämpliga för alla dansevenemang och festivaler i en särskilt elegant miljö. De långa klänningarna finns i olika färger och mönster, så att varje kvinna kan hitta en modell som passar henne. Upptäck romantiskt lekfulla modeller med delikat spets och fint broderi, minimalistiska klänningar med en klar form och färg eller ta tag i pompösa klänningar med mousserande strass och paljetter. Självklart finns det även snygga balklänningar som övertygar med klassiska och tidlösa mönster, så att de kan kombineras om och om igen.

Klänningar i din drömfärg

Klänningar finns i många attraktiva färger. Om du letar efter en klassisk modell som du fortfarande kan bära på många år, är de välrådda med en subtil naturlig färg. Klänningar i beige, mörkblå eller bordeaux röd ser väldigt elegant ut och är underbart tidlösa. Mycket moderna och samtidigt mycket glamorösa modeller i glänsande metallfärger. Förutom silver, guld och koppar, tänder trendfärger som röd eller mellanblå också. Real fashionistas, som gillar att bli det fashionabla mitten, kan locka all uppmärksamhet med en kvällsklänning i en signalfärg. Ljust rosa eller ljus orange, till exempel, är för närvarande väldigt mycket i mode. Om du älskar det minimalistiska utseendet väljer du en vanlig svart eller vit klänning. Riktiga romantiker kan däremot sätta sig i klänningar i mjuka pastellfärger. Mjuk rosa, magisk mintgrön eller ädel lila ställer in tonen.

Olika stilar i ett ögonkast

Förutom färgen naturligtvis spelar formen en viktig roll i köpbeslutet. Klänningar finns i många passar. Topless modeller med korsett och flared kjol ser väldigt klassiskt och feminint ut. De konfronterar feminina kurvor och skickar skickligt din décolleté. Reella fashionstas kan orsaka rörelse med de så kallade sjöjungfruklänningarna. Dessa är modeller som är mycket formmonterande. Kjolen öppnar bara om mitten av kalvarna och ser ut som en fin. För dans är dessa klänningar mindre lämpliga, men de ser väldigt snygga ut. För en riktig prinsessa, titta på kläder från något fallande tyger i Empire Cut är perfekta. Delikat spets och dekorativt broderi ger de här modellerna vissa saker. Dessutom döljer Empire Cut också en liten mage. Om du föredrar det extravagant, ta en titt på ovanliga kvällsklänningar med låg hals eller asymmetrisk ben. Även klänningar i en-axel-looken ger en lyckad blickfångare. Sexig och förförisk, den kommer med modeller med utklipp på axlar eller höfter. Det finns inga gränser för möjligheterna. Ska inte vara rätt modell för de många långa klänningarna, så kan du självklart bestämma kort klänningar.

Kombinera klänningar ordentligt

Bara med rätt tillbehör kommer din kväll att se komplett. Klänningar passar bäst med höga klackar. På sommaren kan du också ta tag i sandaler. Om du inte vill göra utan plana skor, är ballerinas ett bra val. De uttrycker en smal fot och harmoniserar underbart med långa klänningar. Klänningar och kvällsklänningar kan också härligt kombineras med eleganta kopplingar. En bolerojacka eller en stal säkerställer att axlarna är täckta och skyddar mot förkylningen. Eleganta smycken kompletterar ditt utseende. Axelfri klänningar ser till exempel bra ut i kombination med ett särpräglat halsband. Däremot är pompösa och rikligt broderade klänningar mer i linje med filigran och fasthållna smycken. En elegant updo kan förstås inte missas. Romantiska utseende kan också kombineras med vågigt öppet hår eller lösa flätade frisyrer.

- De valda smycken får inte distrahera från klänningen. Överdrivet stora örhängen, uttalande halsband och armband är ofta billiga.

- Använd inte sportiga platta skor eller loafers för en kort klänning, eftersom detta kommer att förlora elegansen. Delikata pumpar med stilettklackar är till exempel ett charmigt och elegant alternativ.

- Underkläder, såsom bh, ska inte vara under några omständigheter. Dessutom är läckra spetskoppar extremt ogynnsamma.

- För en kort klänning är stora väskor som XL-väskor eller shoppare absolut absoluta. Sådana modeller tar glansen av något festligt outfit och förmedlar okunnighet.