1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. Lång
Om du letar efter långa balklänningar, är du på rätt ställe. Stort utbud av långklänningar. Förmodligen den största samlingen på internet. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 36 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning

  Bridesire har en webbplats som är väldigt lätt att följa. Jag hade inte svårt att navigera genom det och lägga upp order. Jag kunde få en klänning i tid för ett online-datum som hände med mycket kort varsel.

  Kund: Brittany

 2. A-linje Hjärtformad Golvlång Svepsläp Ärmlös Satin Klänning

  Vi skulle få en samling på helgen, och jag var tvungen att se vacker ut. Begärde referens från mina vänner och de rekommenderade mig att försöka Bridesire. Jag beställde en promkjole och bad om det bästa resultatet. En dag tidigare än väntat kom klänningen i ett paket. Kvaliteten var bra, korrekta mätningar, och framförallt skräddarsys den utmärkt. Bridesire du är definitivt bäst någonsin!

  Kund: Caroline

 3. A-linje Enkelaxlad Hovsläp Ärmlös Chiffong Klänning

  Jag ville imponera på människor på företagsfest med den perfekta kvällsklänningen. Tack vare Bridesire hittade jag det genast! Jag älskar allvarligt detta företag, och jag gör all min shopping där!

  Kund: Mediana

Långa balklänningar

En överblick över långa balklänningar

Vem dröm inte att sätta på en speciell händelse en vacker lång klänning? För att undvika Bridget Jones förfärliga scenario i sin gyllene aftonklänning måste bollkavajen väljas på ett tankeväckande sätt och anpassas till morfologin. Och en touch av perfekt smink skulle vara välkommen!

Situationerna och händelserna för att bättre bära sin långa kvällsklänning

För en smashing på en fest, gala eller cocktailparty, finns det inget säkrare än att ha på sig en lång klänning. Trenden är förtäckt stil, men den tunna har ännu inte förlorat sin charm. Så, under en chic middag, överraska Monsieur med en klänning som garanterar din figur. Använd den med höga klackar för att förstärka sidans silhuettlängd. Gör dig snygg i en festklänning under jul och nyår. Stå ut från alla gäster på ett bröllop eller en speciell födelsedag under en gnistrande lång klänning. Naturligtvis, försök att inte stjäla showen från bruden. Slutligen, om du deltar i en skönhetskonkurrens, glöm inte att den långa klänningen du bär med elegans lockar uppmärksamhet av juries.

De perfekta färgerna för hennes långa kvällsklänning

Svart är visserligen den symboliska färgen på aftonklänningen, men den kan nu avvisas i flera färger för att möta alla önskemål. Förtrollande och överraskande sexig, är den lila klänningen irreproachable. Ledsen nedan och presenteras i en bustier ovan kommer klänningen vara avundsjuk. Den smaragdgröna klänningen är också av exemplarisk elegans, speciellt för de med en blek nyans eller för de med gröna ögon.

Varma färger som gul, röd eller orange är också inbjudna på semestern för att klä de unga damerna och till och med damerna. Annars kan du välja mjuka färger som beige, pastellrosa eller ljusgrå. Förutom färgerna, ger glänsande eller gnistrande effekter en festlig luft till klänningen. Känn dig fri att don strassmodeller. Klänningens överdel kan smyckas med smycken. Vissa modeller kan ibland få snören.

"Hot" stilar för en lång kvällsklänning

"Hot", ha! En ganska komplicerad term att uppfatta här. Om du inte vågar bära en transparent outfit vars intima delar bara är täckta med spetsar, på sätt som Beyonce eller Jennifer Lopez under MET Gala 2015, väljer du klänningen "het" utan att vara vulgär. Några tips för att vägleda dig; om du har en stark bröst, värdera det! Sats på en lång kvällsklänning med hjärtat hals. De med blyg bröst kan titta på en naken rygg klänning för en sexig effekt.

Mermaid klänningar är också kända för att vara "heta". Föredragna spetsmönster, men försök att välja en som helt döljer din underliv för att bevara den glamorösa sidan. Har du drottning ben? Dyk in i en cocktailklänning uppdelad från låret självklart och inte spola med skinkorna. Vet äntligen att se sexig ut i en cocktailklänning, fortsätter de korta klänningarna framför och långa bakom att pryda podierna av olika ceremonier.