1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Kort
Planerar du att visa lite av huden för kvällen? Då rekommenderas att du bär en kort aftonklänning för detta tillfälle.
Visa 1 till 36 (av 126 produkter)

1  234

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234

 Gå till 

Korta aftonklänningar - den perfekta scenen av feminin elegans

Vilka händelser är lämpliga för cocktailklänningar?

Till exempel, om du är inbjuden till ett bröllop, kan kvinnliga gäster klä på sig elegant med en knälängd klassisk klänning. Här är främst modeller av chiffong eller ädel spets som Figurschmeichler. Om det är en större familjefest eller ett företagsevenemang, erbjuder det i princip en elegant skiftklänning. Mörkare nyanser av blått och grönt eller pastellfärger är det perfekta valet beroende på säsong. De knälånga diskreta kläder kan förvandlas till blickfång exempelvis genom extravaganta sandaler eller pumpar. För svalare timmar är exempelvis en kappa gjord av den finaste bomullen lämplig.

Fina material och sofistikerade skärningar

Sexy klänningar är predestinerade att oroa hela natten för ett gott humör när man dansar. Stora cocktails, heta slag - det är receptet på väckande fester. Förutom den eleganta lilla svarta klänning som är med chiffong ärmar, Outcuts eller spets infogar ett blickfång, exempelvis kort en axel eller utanför axeln lämpar sig för aftonklänningar. Lekfulla detaljer som färgglada pelare eller flounces på ärmarna och kjolet understryker vidare den feminina siluetten. Sofistikerade rygg och halsband utstrålar glamorös charm.

De kortare och mer figurerande kramarna på de korta kvällsklänningarna, desto mer förföriska ser de ut. I modeller som har arbetat spandex med ett visst belopp (till exempel Bodyform-print klänningar) kan kvinnor dansar alla åldrar bekymmersfri och flytta utmärkt. Röda nyanser har en mycket sensuell effekt och svarta eller gröna med spetsinsatser ger bäraren en mystisk touch. Korta kvällsklänningar kan också kombineras med en cool denim eller bikerjacka i stilbrytning. Höga klackar och en minimalistisk väska fullbordar detta kreativa utseende.

Vilka tillbehör är lämpliga för korta klänningar?

Särskilt enkel cocktail klänningar kod kan vara betyder helt enkelt mindre skickligt välja tillbehör för att uppgradera snabbt, om och om igen att skapa och forma stämningen var densamma .

Detta eleganta och extravaganta klänningar sätta

varje silhuett perfekt i scenen, är en välsittande behå osynliga imperativ. För detta ändamål rekommenderar experter naken limbras. Det är mycket viktigt för korta kvällsklänningar ädla smycken. Särskilt populära och effektiva är antingen äkta halsband av sterling silver, vitt eller gult guld. Högkvalitativa mode smycken i dessa färger är också gynnade av damer, eftersom den låga prisnivån erbjuder ett stort utbud av möjliga mönster. Om du gillar det klassiskt och snyggt, kan du lita på ett dyrbart pärlhalsband.

Vilka skor rekommenderas för korta kvällskläder?

Korta klänningar kan enkelt stå stängda skor som pumpar. Klackarna ska dock vara smala till filigran, eftersom de ser mycket elegantare ut på foten än klumpiga eller breda klackar. Skorna med en klassisk look borde dessutom överensstämma med den korta klänningen. Som en väska är en koppling, som så är elegans och stil undervisad. Kopplingen bör baseras på skorens färg. Moderna och trendiga outfits tillåter dock olika färger i tillbehören - men materialen ska alltid vara ädla.

Några regler som damerna bör överväga för korta klänningar