1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. Kort
Vi har den största samlingen korta balklänningar på nätet. Bläddra vår hemsida idag för att hitta din perfekta korta klänningar.
Visa 1 till 36 (av 345 produkter)

1  2345678910

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  2345678910

 Gå till 

Korta balklänningar

Hur blir du elegant i en kort aftonklänning?

Den korta klänningen har gåvan att förlänga siluetten, som förutsätter att den är avsedd för kvinnor med liten eller medelstorlek. Var det som möjligt, modellerna är så varierade att alla kvinnor har råd att lägga på en kort klänning. Men vid vilket tillfälle? Och hur kort? Det här är alla frågor som förtjänar svar för att undvika ett misslyckat utseende!

Den korta kvällsklänningen, för vilket tillfälle?

Innan du går in i hjärtat av frågan, vet att en kort klänning som vill vara perfekt ska inte störa den person som bär den. Att dra på spetsarna var femte minut inte lugnar, för att inte tala om en bit vars längd slutar spola med skinkorna. Den perfekta korta klänningen ger en glimt av knäna och halvan av låren.

Under en dansfest avslöjar den korta cocktailklänningar både de vackra benen och kvinnans skott om det är en klyvning. Hur många kommer då att bli förvånad vid synen av en vacker kvinna med en kort klänning. Den här biten är också inbjudande i trendiga fester i klubbar och diskotek eller i privata partier. Svart brukar komma fram till denna typ av festlighet. För andra färger är de mestadels ägnas åt händelser som bröllopet. Bridesmaids klädda i korta ceremoniella balklänningar blir fräcka!

Ceremoniens klänning: tillbehören för att värdera den

Att ha en kort klänning är en möjlighet att ta fram alla vackra smycken och tillbehör. Valet av smycken kommer att baseras på klänningens hals. Så, gynna pärlhalsbandet för en bustier. Ett choker halsband kommer att komplettera en V-hals klänning. Vissa kvinnor föredrar bara att bära iögonfallande örhängen för att pryda den del av ansiktet. Och för en självhäftande festklänning är armbandet avgörande så länge klänningen inte har några ärmar. Vi gillar den snygga stilen, men inget hindrar dig från att ha på sig ett raffinerat guldarmband. Ta chansen att välja en matchande ankletkedja. En stor ring läggs till finen för att förbättra handen!

Övriga tillbehör kompletterar utseendet, inklusive bältet. Utsmyckad med sten eller bara guld är bältet en juvel i sig som förstärker kurvorna. Det är att föredra att dess färg matchar skorna eller kvällssäcken. I detta avseende är väskan eller påsen väskan det sista väsentliga tillbehöret. Den måste vara bred och platt, det är den trend som vill ha det så! Om klänningen är förenad, sätt på en mönstrad påse.

Min korta kvällsklänning och mina skor!

För att känna dig lugn under hela kvällen behöver du ett bra par skor. Men vilken? Det är uppenbart att under en kväll är ära höghälsan, men vi måste komma ihåg att "kvällen" rimar med "dans". Om du inte vet hur du ska hoppa med höga klackar som Mariah Carey, även under träning, måste klackens höjd vara rimligt.

Sandaler med klackar på 5 till 7 cm går perfekt till en ceremoniell klänning, kort och fläckig. Pekade pumpar med stilettklackar kommer att försköna dina fötter om du har en rak klippad cocktailklänning. Booties sandaler kan också bli lojala vänner på en fest. För ett flickaktigt utseende, gillar vi dem i svart.